10 gânduri despre „Deconspiratul – zâmbetul de sâmbătă

 1. Vicepresedintele Gurau ne-a mintit! Să estirpăm fără resentimente răul care este Gurău aşa cum a plătit Adam,nu trebuie lăsat cancerul trebuie operat ca trupul lui Hristiâos să fie curat.Chiar dacă Gurău ar trage cu coada 1/3 din securişti l-ar egala pe lucifer dar s-ar curăţa neghina de grâu.

 2. Ai senzatia ca une(u)ia acolo mai prin spate ,nu-i prea pasa, pare tare motata si increzuta ! S-ar putea intampla si asa ce credeti? Noi avem o vorba pe aici „Tout est possible, tout est realisable”

 3. ,, Ca noi a fost si el , ca el vom fi si noi 🙂 ” – este declaratia celor inca 6 nedeconspirati !
  Alta varianta :
  ,, Ca voi am fost si eu ( nedeconspirat ) , ca mine veti fi si voi ! 🙂 ” ( deconspirati ) – sunt scrise pe rotisor ca ultima dorinta a celui jupuit si rumenit !

 4. Dragostea şi compasiunea creştină nu presupune nicidecum că adevărul istoric trebuie trecut sub tăcere pentru a proteja “reputaţia sau faima” anumitor persoane, sau sensibilităţile celor apropiaţi lor.

  Când apostolul Pavel spune că “dragostea acoperă totul”, cu siguranţă că nu a vrut să spună că „muşamalizează totul”, aşa cum interpretează unii creştini “super-spirituali”, ci pur şi simplu că ea trebuie să se manifeste în toate acţiunile, chiar şi în deconspirarea, în diciplinarea şi în reabilitarea colaboratorilor. De asemenea, iertarea şi reabilitarea nu se demonstrează neapărat prin menţinerea sau repunerea în funcţiile avute anterior, aşa cum tot în mod foarte greşit cred unii creştini “super-spirituali”.

  Totuşi, se pare că prea mulţi creştini sunt fascinaţi şi captivaţi complet de “filmul de groază”, la fel ca majoritatea dintre noi, într-un moment sau altul, uitând că NU doar prin colaborare cu “secu” se poate ajunge la “rotisor”. O atitudine triumfalistă, batjocoritoare, de extaz şi veselie răutăcioasă la căderea sau la deconspirarea altora, poate să atragă acelaşi destin fierbinte.

  Cred că următorul pasaj se potriveşte de minune în situaţia de faţă:

  1 Cor. 10:11 Aceste lucruri li s-au întâmplat ca să ne slujească drept pilde, şi au fost scrise pentru învăţătura noastră, peste care au venit sfârşiturile veacurilor. 12 Astfel dar, cine crede că stă în picioare, să ia seama să nu cadă.

 5. Daca vorbim de un film de groaza atunci ne putem imagina o totala reabilitare. Un scenariul posibil : in cartile (nu de bucate) a unora sa fie prezentat ca erou, pentruca a trecut prin cuptor.Te ia groaza!

 6. Probabil ca doamnele „gaini” interesate de serialul horror „Deconspiratul” ar putea fi impartite in 2 categorii interesante: cele „romantice” si cele „realiste”!

  Primisem sapt. aceasta o gluma (cam acida) despre 2 tineri indragostiti:

  EA: În octombrie deja miroase altfel, a depărtare, a pustiu … E iarăşi frig, e iarăşi rost de frunze arămii şi de rugină printre vii, miroase iar a must, miroase a culori, portocaliu albit de prima brumă…
  EL: Ce vrei, fă, e toamnă…! :))

  … CHIAR FARA CUVINTE

 7. Dragă frate Petrică,
  Doresc să vă cer permisiunea ca să reproducem în pagina bisericii Metanoia Krems, Austria http://www.metanoiakrems.com două din articolele pulicate în Paşi spre lumină. Este vorba de „Joc pe extreme” şi „Mimoza”. Cele două teme abordate sunt de extremă actualitate şi pot fi de folos şi cititorilor noştri.
  Mă rog ca Domnul să vă binecuvinteze şi să păzescă!
  Cu multă consideraţie Vasile Darau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s