6 gânduri despre „Windows pentru biserică – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Pastorirea reala este diferita de ceea virtuala!!!In pastorirea reala impactul este calauzit de cerinta doctrinala prin ceea ce exzista in aranjamentul fiecarui grup,biserici,congregatii si aceasta reala aduce si beneficii suplimentare!Dar se vede ca se doreste in acelas mod sa se rasfringa si virtual!!Ori ce lucrare pornita pentru implinirea poruncii domnului ISUS HRISTOS ajunge in dorinta lui Satana sa fie falsificata si ap.Pavel prin cuvintele din Galateni capitolul unu explica acest lucru!Este greu de perceput fiinca de la tranzmiterea simpla sa ajuns la ceea moderna(un transfer pentru unii greu de acceptat exemplu(Trecerea de la mijlocul de calatorie pe jos sau cu caruta trasa de boi la automobil sau la avion!!!)Transmiterea de la anvon schematic prin ce vedem de la fitzuica ,la(cardul de memorie- memory stick) .Si spunem ca sintem sub calauzirea DUHULUI SFINT!!DAR SA NU UITAM CA CEI CALAUZITI DE DUHUL SFINT SINT INDRUMATI DE MESAJUL DIVIN SI PUNCT DE REFERINTA FOLOSESC SCRIPTURA .
  Asadar sa nu uitam de indemnul ap.Pavel care si azi este acelas si mesajul trebuie sa -L intelegem fiinca ne este de un mare folos;
  -„6Mă mir că treceţi aşa de repede dela Cel ce v’a chemat prin harul lui Hristos, la o altă Evanghelie.
  7Nu doar că este o altă Evanghelie; dar sînt unii oameni cari vă tulbură, şi voiesc să răstoarne Evanghelia lui Hristos.
  8Dar chiar dacă noi înşine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v’am propovăduit -o noi, să fie anatema!
  9Cum am mai spus, o spun şi acum: dacă vă propovăduieşte cineva o Evanghelie, deosebită de aceea pe care aţi primit -o, să fie anatema!
  10Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoinţa oamenilor, sau bunăvoinţa lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş mai căuta să plac oamenilor, n’aş fi robul lui Hristos.
  11Fraţilor, vă mărturisesc că Evanghelia propovăduită de mine, nu este de obîrşie omenească;
  12pentrucă, n’am primit -o, nici n’am învăţat -o dela vreun om, ci prin descoperirea lui Isus Hristos.”
  Mesajul ori ca i-l primim in persoana sau virtual este acelas si cu aceiasi semnificatie !Si sa intelegem ca ;
  -” 9Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L -a înviat din morţi, vei fi mîntuit.
  10Căci prin credinţa din inimă se capătă neprihănirea, şi prin mărturisirea cu gura se ajunge la mîntuire,
  11după cum zice Scriptura: ,Oricine crede în el, nu va fi dat de ruşine.`
  12În adevăr, nu este nici o deosebire între Iudeu şi Grec; căci toţi au acelaş Domn, care este bogat în îndurare pentru toţi cei ce -L cheamă.
  13Fiindcă ,oricine va chema Numele Domnului, va fi mîntuit.`”Credem aceste mesaje transcrise din SFINTELE SCRIPTURI? Dorim sa le asimilam in personalitatile noastre si sa le punem in aplicare?Sau faptul ca sint virtuale ne sint de mai putin folos?

 2. Multumesc frumos pentru completare si pentru inspiratia (inedita de altfel) de a posta astfel de pastorire…apostata ! Domnul sa va binecuvinteze !

 3. poate „pastorind”.

  ma gandeam azi daca sa merg maine dimineata la biserica ori sa ascult un program pe internet de la alta biserica, din al oras. imi place mai mult cum e acolo decat cum la noi la bis. o fi pacat daca stau si… „particip” de-acasa?

 4. Pentru ACIDUZZU
  Nu știu dacă imaginea sugerează „păstorire prin corespondență” ci mai degrabă o „păstorire a bisericii virtuale”. Fără să ne dăm seama ne trezim păstorind mii de oameni în lumea virtuală, prin bloguri, Facebook, etc…

 5. Frate Petrica,
  Probabil caricatura aceasta vrea sa sugereze „pastorire prin…corespondenta” ?
  Cat de important este ca atat pastorul cat si „enoriasii” sa pastreze acel „keep to tuch” pe „hi 5” pe internet ! Este un alfel de a intelege recomandarea: „şi căutaţi să păstraţi unirea Duhului, prin legătura păcii. Este un singur trup, un singur Duh, după cum şi voi aţi fost chemaţi la o singură nădejde a a chemării voastre. Este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez !” (Efeseni 4:3-5).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s