12 gânduri despre „Corul Bisericii Penticostale din Str. Zorilor, Cluj

 1. @Mike:
  Am fost acolo la concert si intr-adevar: a existat o predica in timpul concertului, intercalata intre cantari. Scopul concertului a fost unul de evanghelizare din care bineinteles ca nu putea lipsi mesajul biblic.
  Fragmentul surprins din concert este fapt chiar la final cand sala trebuia sa se elibereze. „Curios” este ca nu a plecat nimeni acasa inca vreo 30 de minute, toti au stat si au cantat.

 2. Remus. Eu cred ca in mod intentionat Dumnezeu nu ne-a lasat in NT un model de inchinare pentru ca fiecare neam al pamantuluinsa vina cu contributia si creativitatea sa inaintea Domnului.

 3. Fr. Lascau,

  1Cor.14:26 spune asa :

  Ce este de facut atunci, fratilor ? Cand va adunati laolalta, daca unul din voi ARE O CANTARE ( sau daca corul are o cantare ), altul o invatatura, altul o descoperire, altul o vorba in alta limba, altul o talmacire, toate sa se faca spre zidirea sufleteasca.

  Deci cantarea trebuie sa vina din indemnul inimii si nu sa fie cantata mecanic. Oare corul care canta are intodeauna o cantare sau canta ca este pus obligatoriu sa cante, ca sa existe program ? Trimit ei bilet prin care isi exprima dorinta de a slavi pe Domnul cu o cantare cum fac ceilalti solo sau duet din sala ? Dar unde gasim noi in Noul Testament slujba de cantaret ??? Si unde mai scrie ca, in fata trebuie sa ajunga doar cei ce au voce sa cante ?? Unde gasim noi in toate scrierile Noului Testament vreo trupa de cantareti care sa merga la evanghelizare cu vreunul din apostoli ??? Poate vi se pare ciudat ce spun, ca sa nu ma vorbim de ” lautaria ” care se face la nunti, logodne si binecuvintari de copii, de catre cantareti crestini care sant invitati sa cante la asemenea evenimente. Si iata ca, cei care au darul de a intelege muzica uneori folosesc cantarile lui Dumnezeu ( pe care le canta mecanic ) ca, acompaniament pentru diferite evenimente asa cum le-am prezentat mai sus. Aaaaa, am uitat ca sarmalele sant grele la stomac si le este greu la nuntasi sa mai si cante asa ca, de ce sa nu invitam ” lautari crestini ” sa ne faca ambianta atunci cand mancam gratarul cu piuree de cartofi !!! Eu din aceste cuvinte am inteles ca dorinta de a canta o cantare sau doua in adunare trebuie sa izvorasca din inima si nu din faptul ca cineva are glas sau sub obligativitatea ca este pus de cineva din conducere sa faca acest lucru.

 4. Super fain… Felcitari tinerilor de la aceasta bise.. cand vad de astea, stiu ca e speranta si viitor pt bise penti din rom…si inca multa…

 5. Sper ca inaintea concertului sa fi fost si o mica si simpla predica , ma bucur ca acesti tineri asa cum stiu ,propavaduiesc pe ISUS REGELE la cei care poate nu stiu acest lucru, curios cei de la Peniel Oradea au facut totul pe dos. au adus lumea in Biserica sa le danseze–????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s