56 de gânduri despre „1 Mai 2011 – la Los Angeles

 1. „Din aceste două cea mai bună este aceia care va veni prima.Domnul să ne ajute să fim GATA.”
  Cred ca nu asteptarea este importanta ci pregatirea ! Asa dupa cum spune Apostolul Petru in II Petru capitolul 3:11-12: „Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă (1Pet 1.15),
  aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului?”
  (1Cor 1.7; Tit 2.13; Ps 50.3; Isa 34.4; Mic 1.4; 2Pet 3.10)
  Cai daca „nu esti nici rece, nici in clocot…ci numai CALDICEL (adica nu ti-ai asigurat prin pregatire temeinica, nici „aur curatit prin foc”…, nici „haine albe”…, nici „doftorie pentru ochi”…te voi varsa din gura Mea”, zice Domnul in Apocalipsa 3:15-18, pentruca un astfel de om este „ticalos, nenorocit, sarac, orb si gol” si „uita ca a fost curatit de vechile lui pacate” ! (II Petru 1:5-9)
  Deci, „dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra, fapta…” nu numai sa stati intr-o expectativa, o asteptare letargica, somnolenta, ca si cele cinci fecioare neintelepte !

 2. In care Biblie citisi fratia-ta ca robul sutasului din Capernaum (potrivit referintei mestecate-ntre dinti din „Matei 8/5…8/8′ dupa cam cu intelepciune zisesi…) fu vindecat de…sodomie (adicatelea homosexualitate), ca nu ma dumirii ! Limpezeste-ma rogu-te, cu prea luminata-ti precepere ! Ca mare este Doamne, intunecimea ideilor dar si exegetarilor facute de-a-n boulea !

 3. pentru alin cristea
  fiti un pic mai explicit cind spuneti pocaitii va referiti la toate cultele neoprotestante sau specific penticostali ???
  despre rugaciune nu stiu dar despre bissnis mi se par destul de corecti si inteligenti in afaceri

 4. Comunismul asta ne a invrajbit pe toti si ne a implementat intoleranta si lipsa de respect fata de opinia altora chiar daca unii dintre noi avem pretentia ca traim in tari cu democratie reala.Mi a zis bine un prieten:in Romania comunismul a intrat si in copacii de la marginea drumului.

 5. dandamian am fost foarte dezamagit de foarte multe din comentariile tale dar de data asta jos palaria .At last somebody had the heart to stand up and give him a taste of his own medecine GBY

 6. Care sunt oameni cu ochelari de cal? De ce ai postat din nou pe RM si ti-ai violat angajamentul? Sunteti penticostal ca sa puteti afirma ca sunt in decadenta? Ce este evident? Ce metode stintifiice folosesti? Cind folosesti cuvintul evident lipsit de statistici neutre , nu masluite de reprezentanti al altor confesiuni , te discreditezi …pentru cei care nu au nevoie de ochelari!!. Explica de ce ti-ai violat promisiunea de a nu mai posta pe RM? Ce rasplata ai primit de la Vasilica Croitor? Promisiunea ca voi fii eu cenzurat…lucru care sa si intimplat!!

 7. Domnule Alin Cristea:

  Ati avut success in al intimida pe Vasilica Croitor. Dinsul la o amenintare similara a cedat mai rapid decit tradatori pastori din vremea comunismului !! ACOLO V-AM DAT UN RASPUNS CIVILIZAT, lipsit de verbiaj condecendent care va caracterizeaza. Opiniile mele au fost frumos argumentate , o expresie a libertatii mele care nu poate fii ingradita si nici nu are menirea sa ofenseze pe cineva. Vasilica Croitor a decis sa nu imi posteze raspunsul dind astfel dovada de cea ce americani numesc ( cowardice) , lasitate in libertate. Nu cunosc motivele pentru care Vasilica Croitor m-a cenzurat la o amenintare asa de vaga . Ai promis ca nu mai postezi pe RM pina in Septembrie. Am avertizat in raspusul meu nepublicat ca nu te poti abtine. Pentru cei care citesc blogul RM dovada lipsei de abtinere ai facuto prin noua postare la Vasilica Croitor. Aici ameninti ca vei pescui incidente sa fii raufacator facind aluzie ca se poate ajunge la puscarie pentru o expresie a libertatii!!!!!!!. Nu te insulta nimeni, nici chiar Gaby Bogdan care are audacitatea de ati spune adevarul mai pe sleau , asa cum si tie iti este in obicei . De mine te-ai declarat dezgustat??? Am citit corect? Esti dezgustat? Cine va credeti si de pe ce pedestal va adresati cind postati ca locul acesta este o Mahala? Este adevarat, calomniile pe care le aduci pe diferite postari nu pot fii sanctionate avind in vedere marea posibilitatea ca sunteti insolvent!!!. Sa ne rugam pentru Fratele Lascau pentru curajul de posta replicile civilizate a tuturor. Altfel noi cei cenzurati ne vom vedea obligati de a continua sa deschidem bloguri concurente . Comunisti au incercat exact cum faci tu : amenintau si intimidau. Asocierea lui Vasilica Croitor cu un astfel de personaj precum si subjugarea dinsului la pretentiile dumneavoastra la cenzura il discretiteaza amarnic ca fiind un autor potrivit pentru demersul pe care dinsul la ales!!. Voi continua sa atrag atentia si fratelui Vasilica Croitor asupra modului injust de propagare a frici si felului arbitrar in care a decis sa va favorizeze. Eu nu public statistici ca Alin Cristea, de acea sunt convins ca Rascumpararea Memoriei in dorinta de asi mentine popularitatea in topurile tale face dovada de favoritism si se discrediteaza amarnic vis a vis de demersul publicat in cartea RM.

 8. Alin,
  Ai scris ieri pe RM!!!! Despre demonstratiile din LA: in orice societate exista naivii
  in numar mic. Nu pot scrie mai mult… sunt in vacanta i

 9. Chris, HOPE( for him) and CHANGE ( for the blog, at least for 5 months) . I will miss him.
  And Chris, I have been looking for the insults in my post, did not see any. I was only making one observation, I had one question, and I suggested a change of course Actually, at first, I was pleasantly surprised by verse he quoted.

 10. Multumesc frumos frate Petru, si sa fim binecuvantati amandoi (si nu numai noi) pentru ca vorbim „pe aceeasi lungime de unda !”

 11. Ai prins cheia frate ACIDUZZU si foamea este o arma care a experiment-o si CEASCA pe pielea noastra, astfel uitatam de foame cind ascultam Europa Libera.

 12. Politica americana e ca un film cu Angelina in rolul presedintelui USA si Brad in rolul teroristului arab.Dupa ce filmarile se incheie in fiecare zi cei doi merg acasa si se joaca cu progeniturile naturalesi adoptate.Copii de ambele categorii nu stiu ce rol joaca parinti lor.Cei naturali cred ca Brad e presedinte,cei adoptati o vad pe Angelina.DE FAPT TOTUL E UN FILM!

 13. da, sa stii ca ai dreptate.
  Multi sunt obsedati de bani, si daca iti presteaza un serviciu te usca de bani.

 14. Domnule pastor Petru Lascău,

  Avînd în vedere că ați afișat comentariul lui Gabi Bogdan din 28 iulie 2011 în care conține insulte gratuite la adresa mea (ar putea fi la adresa oricui), în semn de protest nu voi mai comenta pe acest blog anul acesta și voi fi mai atent la ocaziile în care vă voi putea sancționa pentru… neglijență la locul de muncă. (Unii fac închisoare pentru așa ceva.)

 15. Eu știu că am zis că nu mai scriu pînă la 1 septembrie pe Răscumpărarea memoriei.

  Oi fi zis și aici? Se poate…

  Blogurile pastorilor penticostali sînt într-o evidentă decadență…

  Și asta e îngrijorător…

  Speram să le atrag atenția prin sancționare…

  Oricum, nu sînt eu așa rău cum mă văd oamenii… cu ochelari de cal. 🙂

 16. Cred ca aceasta invazie de manifestari rosii sunt determinate mai mult de spaima lipirii burtii de spinare decat de noile convingeri democratice promovate de Barac Obama ! Ca si acolo a inceput sa se simta foamea, foamea organica !
  Caci foamea dupa Cuvant este amortita de betia evenimentelor de ultima ora !
  Ah, politichia, cum tine loc de PAINE CARE POGOARA DIN CER !
  Si la noi si acolo, aceeasi Marie dar cu alta palarie (de cowboy) !

 17. Si vrei sa te credem pe cuvinat?Ne lasi cu Political corectinesul asta.Comunistii chiar sunt un pericol pentru societate.

 18. Uite caci comentatorul Alin Cristea nu a inclus femeile la categoria „alteritate” mentionata mai sus pe langa „Maghiarii, țiganii, homosexualii, comuniștii, pocăiții…”

  There is hope for him Gabi, there is hope 🙂

 19. „Iubiți-i pe oameni, uniți cu dragostea de frați iubirea de oameni…”
  Am mai vazut o minune: comentatorul Alin Cristea citind cuvintele de mai sus….
  Si acelasi comentator ar trebui sa-i lase pe cei din US sa comenteze despre politica din US
  Oare Alin Cristea, crede ca daca a vizionat citeva filme cu Brad Pitt si nevasta-sa Angelica, a devenit un expert in politica Americana?
  Alin Cristea trebuie sa se intoarca la cea ce este expert : insulte gratuite ( indreptate in special comentatorilor de gen feminin)

 20. Slava Domnului , poti sa ne spui cu cine s-a intamplat aceasta minune, Marcele. Personal nu am mai auzit despre asa ceva, poate or fi auzit alti, dar ar fi bine sa stim cu toti ce minuni se mai fac.

 21. Dacă e vorba oala mea, atunci e de reținut faptul că cei menționați acolo se caracterizează prin.. alteritate. Sînt… Celălalt. Sartre spunea că Infernul e… Celălalt.

  Dar, dacă e să aleg o categorie PROBLEMĂ de acolo, atunci aceasta o constituie… pocăiții. 🙂

  Maghiarii nu mi-au făcut probleme, nici țiganii, nici homosexualii, nici comuniștii.

  Dar pocăiții mi-au făcut probleme și îmi fac în continuare… 🙂

  Nu reușesc să-mi scot din cap ceea ce îmi spunea un pocăit acum cîțiva ani, cică e o vorbă: Cu pocăiții să te rogi, dar să nu faci afaceri… 🙂

  Oh, God!

 22. ,,Eu Sint usa oilor…” Domnul este numarul unu universal, EL nu a facut discriminare ,a vindecat si un homosexual.

 23. Alin Cristea ai zis ca nu mai dai pe aici pina la 1 sept. ,vad ca iubesti mult mahalaua asta ca altfel nu ai mai da pe aici GBY.

 24. Domnul Alin Cristea generalizeaza rau de tot.

  Idea de emigrare nu sustine o chestie de deportare. Sensul argumentului e ca acestia nu inteleg comunismul, si ar trebui sa mearga in comunism sa vada cu adevarat ce inseamna comunism, si apoi sa decida daca vor mai vrea sa demonstreze pro-comunism.

 25. Ce mai prostii se scriu în Mahalaua asta…

  Oricine nu e… „normal” să fie băgat la închisoare, expulzat, extirpat, crucuficat…

  Pentru Isus toți oamenii erau… anormali. TOȚI erau lipsiți de slava lui Dumnezeu.

  Toți meritau nu doar un 1 an în vreo închisoare, ci veșnicia în IAD…

  Pe cel ce n-a cunoscut nici un păcat Dumnezeu l-a făcut păcat pentru noi…

  Singura fiiință umană NORMALĂ care a existat vreodată a devenit Talpa Iadului…

  Ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El…

  Iubiți-i pe oameni, uniți cu dragostea de frați iubirea de oameni…

  Doamne, ce-am ajuns… Eu, nelegiuitul, să vorbesc cu psalmi (sobornicești ai lui Petru)…

 26. Frate Chris,

  tot asa m-am gandit si eu sa fie exportati in Coreea de Nord, dar ar fi prea usor. Eu zic mai bine sa-i bage la Jilava vreo 1 an de zile cu regimul comunist de pe vremea lu raposatu sau in vreo inchisoare comunista din Siberia si sant convins ca le iasa tot comunismul pe nari. La unii americani se pare ca li s-a urat de bine.

 27. Cineva sa le spuna acesto comunisti ca partidul democrat le-a luat-o inainte asa ca nu au rost sa se mai agite atata.Obama deja se poarta ca un comunist.

 28. Ce gîndire prostească…

  Oricine gîndește ALTFEL să emigreze undeva…

  Maghiarii, țiganii, homosexualii, comuniștii, pocăiții…

 29. Dacă toți de pe fața pământului se vor mira după FIARĂ, înseamnă că cei din America trebuie să facă două lucruri deodată =
  1.Să aștepte RĂPIREA (cei care cred că va veni înainte de probleme ) și
  2.Să se pregătească pentru a ține mărturia Domnului Isus chiar cu prețul vieții.
  Din aceste două cea mai bună este aceia care va veni prima.Domnul să ne ajute să fim GATA.

 30. Nu va necajiti fratilor ei merg spre comunism iar noi venim din comunism, este o mica mare diferenta, poate vor sa ne faca loc noua. Inca nu sint prea rai lasatii in pace piuna vor face greva foamei ca noi sa scapam de comunism vor mai trece citva anisori.Cel care ia armele sa plece la razboi ( adica ei) nu se pot lauda in fata celor care le pune jos.(adica noi)
  Doamne iartai ca nu stiu ce cer.

 31. Wow. Mi se ridica pulsul si tensiunea când vad asemenea imagini. Tovarasii din imagini sa imigreze in Cuba, China, si Venezuela. Cât de repede. Sa-si realizeze visurile comuniste acolo in comunism. Ca aici trăiesc in ignoranta, necunostinta si naivitate. Vai si amar.

 32. Iata o lume plina de framintari ,plina de nemultumiri si cu demonstratii pline de plancarde!!Chiar credem ca aceste persoane realizeaza de ce sint pe strada?Realizeaza in ce consta aceasta forma sociala pe care o expun?Greu de crezut acest lucru si nici nu o sa se ajunga la asa ceva!!!!Fiecare sistem politic are ceva aparte ,la fel ca dominatiunile religioase si putini inteleg de ce sint create si nu pot sa ajunga la o unitate deplina si prosperitate(dechit o mica parte ,poate 20% din grupul respectiv)!!Dealungul secolelor istoria expune framintari sociale,dezbinare ,lupte de clase si dorinta de schimbare cu o speranta de pace ,de prosperitate si chiar in domeniul spiritual se incearca la fel sa se ajunga la o noua Imparatie in care va domni pacea ,bucuria si restabilirea edenica ,dar ce vedem ca se intimpla?Pentru multi chiar greu de inteles ca profetia din Isaia capitolul 65 cu 17 la 25 mai poate avea o implinire!!!Apare in reclama mediatica interesul pentru subiectul descris in Isaia ?Si persoanele umane sint interesate in acest mesaj in putere reala?Prea putin ,fiinca traim intr-o lume plina de pacat si stapinitorul lumii acesteia (Satana ) doreste pe om sa-l chinuie dupa cum la chinuit pe Iov si multi alti sfinti !Si nici chiar Fiul Tatalui ceresc nu a ramas neispitit si strapuns de chinuri si incercat de puterea mortii ,pentru a se implini ce a fost profetit si multi azi nu intelegacest lucru dupa cum nu inteleg de ce aceste framintari sociale sint!Ori cum ele au fost, sint si vor fi pina chind Satana va fi legat ;Apocalipsa capitolul 20.Dar sa nu uitam ca;pina atunci sa intelegem indemnul apostolului Pavel din Efeseni capitolul 6 cu 10 la 17.

 33. Volens nolens…inspre aceasta directie se indreapta si America..
  Egalitarismul este definit si-n biblie..orice vale va fi ridicata si orice munte va fi coborat..
  deasemenea a se vedea situatia descrisa pentru cei 1000 ani.
  Romanii-bravi viteji si eroi-daca ar fi in puterile lor…l-ar instala din nou pe..Ceasca ..pe minunatele culmi ale viitorului..

 34. Nu stiu cit va este de in clar,dar nimic ce se misca pe pamant nu sunt la intamplare.Nu stiu daca America va alege sau nu democratie,socialism sau comunism,un lucru il vad scris in Biblie,si anume fiara adica antichristul va face ca „””toti „”” mari si mici ,bogati si saraci,slobozi si robi,sa primeasca un semn (haragma) pe mana dreapta sau pe frunte,si „”””nimeni””””sa nu poata cumpara sau vinde ,fara sa aibe semnul acesta ,adica numele fiarei,sau numarul numelui ei..Apoc.13:16-17.Cind spune ca „”” toti „”” aici este inclusa si America si Australia,Asia si Africa si Europa,nu exista vreo exceptie.Cind zice ca „””” nimeni „”” sa nu poata cumpara sau vinde ,aici nici o tara nu o sa poata sa fie exclusa din acest termen nimeni.Poate vei zice ca America va putea pt ca este o putere mondiala,eu inclin sa cred Cuvantul.Nimeni ,nici America ,nici Australia,nici Asia,nici ,Africa,nici Europa nu vor putea sa cumpere sau sa vinda fara sa aibe haragma.(semnul).Ce crezi ca se va intampla cu America ? Va scapa ea de Cuvant.Nu are cum.!!!!.Asa ca nu va ingrijorati de cei ce isi fac planuri si idei,pentru ca Cuvantul are deja trasat drumul.Fiara insa se va ridica de aici din Europa,de impreuna cu zece imparati vor domni impreuna timp de „”un ceas”” adica in acelasi timp toti deodata.Apoi toti cei zece imparati vor avea acelasi gind si vor da fiarei toata puterea lor si toata stapanirea lor,cel mai probabil le va place imparatilor sistemul de lucru al fiarei,asa ca se invoiesc si ii dau fiare stapanirea lor.Acest lucru va fi fara precedent inn istoria omeniri.Cind sa mai pomenit vreodata ca vreun imparat sa isi dea stapanirea lui altuia,si aici nu este doar unul ci vor fi zece care cu un gind isi vor da puterea si stapinirea fiarei.Cei zece imparati sunt din Europa,si mai exact sapte capete au zece coarne.Sapte capete sunt sapte tari.Pai poate vei zice ca de ce nu poate fi o tara din cele sapte America.Nu se poate ,pentru ca Apoc 17.9,arata ca cele sapte capete sunt sapte munti pe care sade o femeie.Taina acestei femei este mare,aceasta femeie a omorat in istoria ei o gramada de sfinti si ucenici ai lui Isus.Apoc 17.6.Femeia asta este religia de baza din europa,care o persecutat si s a imbatat de singele sfiintilor.America niciodata nu a facut asta.Aceasta femeie are inca stapanire peste imparati pamantului …Apoc 17.18. Asa ca orice ar face America,pe viitorul apropiat va depinde mult de Europa,si mai exact de fiara si de cei zece imparati.In zilele noastre chiar sub ochii vostri imparatiii incep sa se faca tot mai vazuti,monarhiile sunt tot mai promovate,si ce credeti sunt toate la intamplare.????.Fratilor „””Noaptea aproape a trecut ,se apropie ziua””””.Rom 13.12.

 35. Unii nu stiu cum sa scape de comunim iar altii il doresc fierbinte.Nici la dusmani nu le doresc asa ceva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s