Plafonul sau pardoseala?

– Repede! Ridicați plafonul! (plafonul datoriilor publice)
– Nu, până nu coborâți pardoseala! (pardoseala cheltuielilor federale)

De câteva zile se dispută soarta noastră. Democrații vor tavanul datoriilor ridicat cât mai sus, republicanii vor pardoseala cheltuielilor coborâtă cât mai jos. Unde suntem noi? La mijloc ca întotdeauna. Mingea politicienilor. Disputa lor nu este altceva decât viitorul nostru și al copiiilor lor noștri. Încăpățânarea măgarului și nervozitatea elefantului ne vor lărgi oricum volumul datoriilor. Iar vom fi cei mai… Cei mai datori oameni de pe pământ!

Numai mila Domnului ne mai poate salva!

3 gânduri despre „Plafonul sau pardoseala?

  1. Cu siguranta, frate Marcel Stepan, Domnul Isus se va arata in slava „proslavit in sfintii Sai” (II Tesaloniceni 1:10) pe norii cerului, nicidecum calare pe un magar sau pe un elefant…A trecut acea vreme…

  2. Ca si un om care are cinci simturi:gust, vaz, auz, pipait,miros,orice societate are cinci sisteme:sistemul,social.economic,financiar,politicsi sistemul religios.Un om nascut din nou nu se mai ghideaza dupa simturi el a iesit din firea lui.Mireasa va experimenta iesirea de sub influienta oricarui sistem omenesc.Cei doi au o singura sansa :iesirea din camera,dar magarul e incapatinat si elefantul e greoi!

  3. Frate Lascau,
    Si dumneavoastra in US.America sunteti „dotati” cu astfel de specimene-politicieni ca si cei din caricatura de mai sus? Credeam ca ne sunt specifici doar noua mioriticilor…netranshumati din spatiul carpato-danubiano-pontic ! Atunci, nu ma mai mir de ce si acolo, unii dintre confratii nostri de credinta de sorginte mioritica, pledeaza in favoarea steagului rosu cu secera si ciocanul brodate pe el si dominate de steaua in cinci colturi a…criptocomunismului care la noi inca mai agonizeaza. Moare greu pentru ca nu s-a spovedit cum trebuie, eludand „Punctul sapte” al Proclamatiei de la Timisoara ’89 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s