9 gânduri despre “Oare mai avem de ce zâmbi? – Zâmbetul de sâmbătă

 1. ACIDUZZU

  Aceasta institutie (natiune) s-a dezvoltat dupa marimea XXXL a tricourilor largi cu foarte mare efort si sacrificiu depuse (pe burta bunastarii specifice, adica…”tara in care curge (sau mai bine-zis a curs) lapte si miere”.
  Prezidentul Barac Obama, fiind mai…afro-american, adica mai scund, mai pirpiriu, impune tricouri doar marimea S, in regim de urgenta, adica..in stand-by, ca incepe criza, fratilor !

 2. cimm

  Avem doua tricouri facute in sua.avem si doi oameni si acestia produsi in sua.Avem pe unul care nu mai poate de bine,si isi iese din haine ,si avem pe un altul care face foamea si hainele ii raman mari.Celui mare ii place tricoul celui mic.De ce ?Pentru poza oare?.Daca ii trebuia tricoul doar pentru poza de pe tricou,atunci ar fi luat tricoul cu tot cu propietar.Propietarul ar fi fost si el luat la pachet cu tricoul ,daca ramanea in aceleasi conditi ca atunci cind si a facut poza.Dat fiind faptul ca cel din dreapta ii place sa vada doar fete fericite,prefera tricoul.

 3. Haha.Cand tu sau eu vrem sa luam banii altora se cheama furt si mergem la inchisoare.Cand guvernul si bancile fac treaba asta se cheama investitie strategica.Pentru unii muma pentru altii ciuma.

 4. Weird how the little guy was able to make the other guy so fat!! Must have been fried chicken!!
  And I am sure only the shirt was made in America, the rest stinks like Moscow with a little Mecca in it.

 5. DRAGO

  Din aceasta „imagine plastica” se pot desprinde cu claritate urmatoarele consecinte;
  1- Rasul cu „gura pana la urechi” a autorului T-shortului este din timpul cind „se juca” alimentandul cu mult zel, prin BURIC ,pe „little Debt”. Privirile lui sint la .nivelul buricului.
  2-Dupa ce „la alimentat bine de tot” si-a venit in fire si se uita cu groaza -de jos in sus- la..MONSTRUL pe care la creat-prin alimentatia de zi cu zi(a se intelege cheltuieli exorbitante) cumulate,ca urmare actiunilor luate si puse in practica( ex.depasirea limitelor stabilite in cazul Libiei)
  3-Rasul i sa transformat in „mutenie” si este foarte molipsitor. Vor fi „afectati si infectati” foarte multi ,nu peste multa vreme.
  3-Realitatea este ca -MONSTRUL NU MAI POATE FI STRUNIT si se ROSTOGOLESTE ca un TAVALUG ce va provoca un FINANCIAL-TSUNAMI cu rezonanta pe tot MAPAMONDUL cit de curand.

 6. Pingback: 14 postări în Top 100 WP (31.07.2011) « România Evanghelică

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s