În aeroport

Grigore era în aeroport și se întorcea acasă de prin Europa. A observat un aparat din acela care îți spune câte kilograme ai, ba chiar îți prezice și viitorul. Cum avea oleacă de timp de omorât, Grigore băgă un euro în mașinărie și urcă pe cântar. Mașina porni de îndată. „Aveți  79 de kilograme, sunteți căsătorit și zburați la București!” Grigore avea ochii cât cepele de uimire. Se tot uită la mașinărie și se tot întrebă. Cum de știa oare mașina aceea că el este însurat și că merge la București? „Aicea nu-i lucru curat!” își zise Grigore în sinea lui rămânând vrăjit în preajma mașinii.

Observă că pe cântar se urcă unul mare și gras. Mașina îi spuse imediat: „Aveți  130 de kilograme, sunteți divorțat și zburați la Istambul”.

„Mare minune mașina asta!”, își zise Grigore și îi veni o idee. Se duse repede la o toaletă. Desfăcu valiza și scoase o altă haină pe care o îmbrăcă. Luă o pălărie în cap și ochelarii de soare pe care și-i cumpărase din Italia. O să vadă el acuma ce o să zică mașina aceea! Urcă pe cântar și mașina se puse în funcțiune după ce Grigore îi mai oferi un euro.
„Aveți tot 79 de kilograme, sunteți tot căsătorit, și ați pierdut avionul de București!”

Mă gândeam și eu așa la unele subiecte care ne fascinează zilele acestea. Până le dezbatem și ne certăm din pricina lor, s-ar putea să pierdem avionul…

11 gânduri despre „În aeroport

 1. @Marcel Stepan,
  Ba, verifica-ti-o daca esti constient ca esti „sarac orb si gol…”
  Te sfatuiesc…(Apocalipsa 3:17-19)

 2. Ok oare ce i ar fi spus masinaria aceea pentru un dolar?Avand in vedere ca dolarul pierde teren in Europa ,s ar putea ca masinaria sa iti inceapa povestea si niciodata sa nu o mai termine.Oricum ar fi masinari ca acestea o sa apara ca ciupercile dupa ploaie,si fara sa pui vreun ban in ele,iti vor spune cine esti ,citi bani ai in banca,si cazierul.E doar un pas pina acolo,pentru ca acel semn pe care fiara il va pune pe mana dreapta sau pe frunte numit in limba greaca haragma (harakies+liniute),sau cunoscutul” barcode”,va spune totul despre tine masinariilor de felul acesta care citesc datele incorporate in barcode.Taina faradelegi a si inceput sa lucreze.Azi imi luasem bilet spre Romania,iar in momentul cind am facut check-in online ,mi a atras atentia sa printez in totalitate pagina si barcode sa se vada bine .M am intrebat de ce este asa de important barcode pt ei ca oricum eu aveam un ref number de zbor.Taina faradelegi lucreaza oameni buni ,dar nu poate sa se descopere decat atunci cind cel ce o opreste va fi luat din drumul ei.

 3. Frate Dyo, contribuiti si dumneavoastra cu un procentaj oarecare; cand pe un blog, cand pe mai multe…ca si noi de altfel ! Eu zic sa impartim tot intre noi aceste „tone de megabytes” ! N-ar fi oare crestineste ?
  Da, asa-i, Domnul sa ne ierte !
  Cu sincere aprecieri pentru tot ce comentati cu luciditate pe…mai multe bloguri !
  Sa fiti binecuvantat de Domnul !

 4. Ma intreb ce-ar fi facut o femeie in situatia lui Grigore?
  Probabil si-ar fi dat acoperitoarea jos, sa vada daca mai stie masinaria ca ea mai are cap…

 5. Morala: nu ti verifica de doua ori greutatea crezind ca in alte haine cintaresti mai mult

 6. Bine punctat, frate Petrica !
  „Mă gândeam și eu așa la unele subiecte care ne fascinează zilele acestea. Până le dezbatem și ne certăm din pricina lor, s-ar putea să pierdem avionul…”

  Nu conteaza ca…pierdem avionul ! Biletul este la noi ! Dar pentru avionul pierdut !

 7. „Ati adunat tone de megabytes nefolositori pe bloguri, sunteti tot ma departe de Cap si nu zburati nicaieri.”
  Cam asa ceva cred ca ne spune masina aia unora dintre noi … 😦
  Domnul sa ne ierte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s