17 gânduri despre „Tinerețe… flori albastre

 1. Este adevarat ca Obama si Democratii au reorganizat invatamintul in America: II invatam pe copii ca viata homosexualilor trebuie acceptata, Nu au voie sa se roage in scoli, sau sa pomeneasca de Dumnezeu, ii invata pe copii ca este in regula daca sint activi sexual, doar sa foloseasca protectie,

 2. Munca de santier, frate DRAGO ! Munca de santier ! Ca-n Romania !
  „Unul lucra, doi se uita si trei scupa !”
  Sau,
  „Cand ma uit din varful dambului
  Si admir spledoarea luncii;
  Doi la…munca campului,
  Opt in…campul muncii !”
  Stiti cum zice romanul ? „E…bine si-asa rau !”
  Oare cum o zice americanul (pe romaneste…pe alocurea) ?

 3. ..Petru Laze le stie si le arunca la „gramada” dar se vede dela o posta ca a cam lipsit dela orele de..organizarea stiintifica a miuncii…
  Din aceasta cauza treburile merg asa cum merg ..unul incarca iar celalalt(de pe aceiasi platforma) descarca- (test concret la…ZAM) cine cunoaste..

 4. Gabi -eu unul nu am inteles, mai ales acolo unde domnul Laze spune -Stim ca cine conduce trebuie sa si produca?? Eu stiu ca cei din birouri , profesorii, pompieri, politia ,guvernele locale si statale ,FBI, CIA, Armata ,congresul, senatul ,justitia, casa Alba , scumpi nostri conducatori nu produc ci doar consuma . GOD. BLESS. YOU.

 5. LAZE nu stiu de unde ai aceste informatii [probabil numai de la msnbc ] fratele meu nu stiu ce lucrezi sau ce business ai dar inca 4 ani cu obama si cred ca small businesses au sa inceteze sa mai existe , o sa platim inca 10.000.000 pentru michel si barack sa mearga in vacante mai sint ele foarte multe dar cu democratii nu poti discuta asa voteaza-l inca odata frate.

 6. Domnu Gabi Bogdan cel mai puternic sindicat in SUA a fost sindicatul invatatorilor apoi sindicatul muncitorilor din industria AUTO. Stim ca cine conduce trebuie sa si produca daca nu produce si numai conduce se aseamana cu Partidul Comunist Rominia din timpul raposatului Ceausescu numele nu ne spune nimic. Nu sint legi economice numai pentru republicani, sau numai pentru democrati ele trebuie aplicate in momentul necesar, daca se amina pina vor cistiga republicanii sau democratii atunci pierdem pasul international.Din punct de vedere economic Presedintele Obama a nationalizat pentru un timp scurt compania General Motors si campania Chrysler iar sindicatul din industri AUTO si-a pierdut rolul de conducator. Astfel au disparut joburile „job bank” Conform contractului dintre sindicat si companie daca se automatiza un loc de munca, muncitorii inlocuiti erau platiti de companie 90% din salar si stateau acasa, nu se puteau recalifica pentu alt loc de munca in companie. Deaceea au ramas in urma modernizarea porturilor maritime. (exemplu portul New York) Fostul presedinte Bush. W. a vrut sa-l inchirieze la Arabia Saudita numai sa scape de sindicate si sa-l poata moderniza. Presedintele Bush batrinul a lesinat in Japonia cind s-a spus ca muncitorii auto sint needucati adica necalificati si pentru alte locuri de munca. Reorganizarea invatamintului a inceput in timpul presedintelui Bush W. si continua si azi.
  Scolile publice au fost testate cel putin de doua ori si daca elevii nu au trecut un test international de exemplu testul ACT care este valabil si in Guatemala scoala si-a pierdut banii din fondurile publice. In perioada 2009-2010 in metropola Detroit s-au inchis cel putin 40 de scoli. Biblia ne spune ca pe saraci ii vom avea todeauna cu noi nu avem ce sa facem, Hitler a inceput sa-i omoare, noi nu putem. Taxele trebuie platite, unde nu sint taxe nu este nici guvern, vedeti Somalia, apoi taxele sint bariere pentru clasele sociale. Daca n-ar fi taxe atunci bogatii si-ar construi magazinele lor cu intrare speciala ca raposatul Ceausescu Cantinele Partidului.
  Toti am inceput sa plingem ca dispare si in America clasa mijlocie care este motorul progresului, deaceea guvernul Obama a facut dezinflatie a coborit preturile (interesul si casele) pentru casi clasa mijlocie sa prinda puteri si sa dea un bust economiei. Nu stiu daca am fost suficient de explici domnu Gabi Bogdan.

 7. Petru Laze spui: Obama a reorganizat economia si invatamintul Statelor Unite fara de care nu se poate intra in secolul 21
  Poti sa ne dai ceva detalii cum a reorganizat economia?
  Ca la invatamint chiar nu a facut nimic.

 8. Good point !
  Cu alte cuvinte, ceea ce scrie pe oricare pachet de tigari: „Tutunul intotdeauna dauneaza grav sanatatii !”…Si se vinde (reclama, nu magarul) odata cu pachetul…

 9. Statele Unite – 47 la suta nu platesc TAXE, pentru ca Obama le-a promis sa-i tie pe food stamps –asta e schimbarea de care vorbeati? Va-ti pus vreodata intrebarea cit plateste cel bogat taxe?dar cel ce detine o casa modesta ?( property tax care sau triplat in ultimi ani) si unde merg acesti bani? dar daca il saracim si pe(bogatil cu income – round 45 k- 60k – anual- palmasi care platesc intre 35- 40 la suta din banii cistigati cu truda ca sa-i dea Obama la- rotofeii-, care chipurile nu pot munci, sau la prea multii angajati la STAT-) ?? cine mai plateste taxe ? Cei ce investesc li se tae tot elanul , datorita presiunilor din partea Union( marirea salariilor ca sa poata trage mai multi bani de la membri– motivul pentru care GM- a falimentat – femeie de serviciu (maturatoare = $39 pe hour??? dar ceilalti cu calificare?? ) sau prea mari taxe -preferind sa plece -over seas Asta inseamna America -Bankruptcy- adica demolare totala a Americi. Fratilor toti trebuie sa muncim sa punem umarul la propasirea U.S.A. Americanii incep sa se trezeasca deja in East parintii si-au retras copii din scolile publice care doar papa banii publici- transferind in private scools , Deasemenea bisericile incep sa se miste ( vezi JOHN HAGY ) America e astazi datoare Chinei!!!! cum s-a putut intimpla asta ?? –consumam mai mult decit producem!!( adica munces prea putini si maninca prea multi). Nici eu nu sint de acord cu razboaiele purtate de U.S. dar toate lucrurile sint sub controlul lui DUMNEZEU, iar la amenintari si lovituri nu poti sa stai pasiv ( David inpotriva lui goliat nu sa jucat , a luptat inpotriva celui ce hulea pe DUMNEZEUL lui Israel) U.S. are nevoie de un presedinte care sa puna cetatenii ei la –MUNCA. la schimbarea unor legi din constitutie, ca prea multi i-si fac de cap fara acordul maselor(legalizarea casatoriilor de acelas sex –etc.) Vrem un presedinte cu teama de DUMNEZEU si respect pentru cei ce il aleg. Eu prefer un elefant puternic ,blind si intelept -nu un Donky urecheat dar surd.

 10. Imi pare rau, analizati oaqmenii la prima vedere sau dupa credinta voastra nu dupa ce au facut.
  Nu uitati presedintele Obama a reorganizat economia si invatamintul Statelor Unite fara de care nu se poate intra in secolul 21, secolul globalizarii. Sistemul medical este in curs de reorganizare, aveti, putintica rabdare. Sa stiti ca tot la fel faceau si republicanii (reorganizarea). Ford Edsel le-a
  spus direct muncitorilor cam prin anul 2008: Ori ne schimbam ori disparem, dupa care a urmat falimentarea (bankruptcy) lui GM si Chrysler. Vreti un presedinte neoprotestant? am avut unul pe Gimmy Carter si a facut mai buna treaba dupa anii presedentiei. Daca un pastor conduce greu o biserica cum va conduce o tara. In plus un crestin nici nu poate declara razboi din punct de vedere biblic, intoarce-viti inapoi in ISTORIA EUROPEI SAU LA IRANUL DE AZI daca va place.

 11. He he he . Se pare ca singura sansa pe care Obama o are , este ca republicanii sa-l nominalizeze pe Muammar al-Gaddafi, si nici atunci nu as paria pe Hussein.

 12. Frate Petrică, deja ați desemnat viitorii candiați la președinția SUA.
  După fotografii știu și cu cine veți vota.
  Interesantă selectarea fotografiilor.

 13. Amandoi sunt mari pasionati ai zborului la mare inaltime, dar fiecare in felul lui…
  Primul incepe cu o echipare adecvata zborului, cu o pregatire, cel de-al doilea incepe cu…o tigara buna inainte de…a se decide !
  Vom vedea ulterior pe care dintre ei il „ameteste” primul, inaltimea !
  Inca nu-i timpul pentru aceasta dar imi pun intrebarea: Care dintre ei este pregatit, „la propriu”, si pentru renuntare, pregatit pentru un salt in gol (cu parasuta, bineinteles) ?
  Apropos, Bill Clinton a sarit in gol cu parasuta-i de tip Monica Lewinski…chiar dupa ce fusese ridicat bine „in slavi” de neoprotestanti… si chiar de altii., pentru nasul lui fin de…saxofonist ! Hobby de timpul liber…Deh…
  Traian al nostru cel vesnic surazator si berbant, si-a tuns doar bumerangul suvitei rebele si nestatornice si de-atunci da cu el dupa toti cei din spatiul mioritic, carpato-danubiano-pontic ! Si nu-i nici macar ortodoax, ca de-ar fi s-ar alege cu vreun bumerang nou si sfintit de sobor de preoti cu prea-cinstite fete bisericiesti.
  Asa cum facuram noi neoprotestantii mai deunazi cu vreo doua mandate cu…”uncle” Bill Clinton ! Acum cine urmeaza ? „Calul alb” sau ramane inca un mandat tot…”calul cel negru” ? Votai dumneavoastra scumpi frati din „Tara Fagaduintei” !
  Noi p-acilea ne-am cam obisnuit sa fim loviti intempestiv si irevocabil de bumerang. Si-n punga, si-n blid, si-n sanatate, si-n sistemul de invatamant si-n…piata muncii… doar in afacerile cocalarilor pe post de magnati din…Lista lui Forbes, nu poate lovi, intrucat injecteaza subventii de sustinere electorala pentru inca un…bumerang !
  Doamne ai mila de noi !

  Blestemat este omul care se increde in om”, parca asa „suna” adevarul Sfintelor Scripturi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s