11 gânduri despre „Pentru zile când crezi că ești singur

 1. da, imaginile şi critica ta muzicală. Acum vrei să ne lămureşti cât eşti de expert şi în muzică!
  Eşti un fenomen. Inexplicabil.
  Nu ştiu pe cineva care să personifice mai bine pe „Gică contra” decât o faci tu. Felicitări.

 2. Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-ti place (cred ca am pus corest virgula). Daca pentru cineva este magnifica las-o asa, poate a ascultat-o cu ochii inchisi si imaginile nu au nici o valoare.
  P.S. „….o melodie banala cum SUNT cu miile….” este mai corect daca tot ne-am apucat de corecturi.

 3. Ascult de mai bine de 5 ore aceasta melodie si tot nu ma satur sa o ascult. Este magnifica. Multumesc!

 4. „Cand vei merge la razboi impotriva vrajmasilor tai si vei vedea cai si care, si un popor mai mare la numar decat tine, sa nu te temi de ei, caci Domnul Dumnezeul tau care te-a scos din tara Egiptului este cu tine. (Deut.20:1) ”
  Nu poti fi singur cand esti in bratele LUI!

 5. Cel firesc in aceasta lume nu se simte singur si este plin de activitate ,plin de proiecte in largirea si improspatarea afacerilor !!Mereu in planificari ,mereu in conferinte ,deplasari si vacante!!!Crize si succese!!!Cel al lui Hristos mereu in incercare,mereu in suferinta si rabdare in asteptarea venirii DOMNULUI ISUS!!!IIncearca sa incurajeze pe cei din jur ,dar devine pentru multi o piedeca ,un tepus fiinca firea este greu sa accepte mesajul divin si RODUL DUHULUI SFINT.Este o lupta continua si ea se accentueaza tot mai mult din momentul chind legile divine sint ignorate si din locurile publice inlaturate!!!Sa nu ne inshelam si sa credem ca ADEVARUL se doreste atit de mult dupa cum auzim ca se predica!!!Este ushor a predica ,dar greu a trai ,fiinca trebuie mult sacrificiu si o schimbare totala in viata de zi cu zi;Efeseni 4 cu 22 la 32.Si la intrebarea ridicata ;”“cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos ?….” Raspunsul este simplu si ushor de perceput;
  Se incepe cu eul personal ;firesc si se continua cu ispita firii care detine calitatile ei si azi se expune in o putere din ce in ce mai mare!!!Si calitatea ceea mai importanta;pierderea DRAGOSTEI DINTII!!!!Si daca nu credem sa facem o autoexaminare!!!Aceleasi lucruri sau intimplat si cu cele 7 Biserici descrise in apocalipsa !!!Si inca mesajul nu s-a ajuns sa fie perceput !!!Trist ,dureros ,dar profetiile sa nu uitam ce ne explica si sa intelegem in puterea carei profetii ne gasim pina nu ajungem sa fim inlaturati de la butucul vitzei altoite !!!Fiinca orice mladita care nu aduce rod ;ce se intimpla cu ea?Inca nu este tirziu si se poate ajunge din nou la dragostea dintii si implinirea legamintului pentru mintuire !!Dar pentru toate acestea sa luam in considerare indemnul ap.Petru; din a doua sa epistola capitolul 1 cu vers.1 la 11si sa ajungem la credinta de acelas pret cu a primilor crestini .fiinca nu ne vom autoinshela si o sa avem „din belşug intrare în Împărăţia vecinică a Domnului şi Mîntuitorului nostru Isus Hristos.”

 6. In scurta traire pe pamantul acesta a unui om plamadit din tarana dar in care inca „mai fumega” un licar de viata, un licar de credinta, un licar de speranta, exista si…”zile de pestera” in care crezi ca esti singur, aidoma proorocului Ilie Tisbitul ! (I Regi 19:10, 14 si 18:22) Cand de fapt Dumnezeu mai are ca el…”sapte mii” (I Regi 19:18; Romani 11:3-4). Doar El le tine evidenta numarului lor…
  Caci si „firea (natura) asteapta cu o dorinta infocata descoperirea fiilor lui Dumnezeu…” (Romani 8:19-27).
  De aceea, „cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos ?….” (Romani 8:35-39)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s