9 gânduri despre „AGAPE Christian Church – the website

 1. Felicitari! Imi place acrostihul AGAPE de la pagina „Despre noi”: cred ca sintetizeaza foarte bine misiunea si ratiunea bisericii de a exista!

  De asemenea, suna foarte indraznet ceea ce v-ati propus:
  „Sa dezvolte un nou sistem de conducere inspirat din Noul Testament care să elimine toate elementele moștenite din modelul comunist împrumutat de biserica originară din România”

  Doamne ajuta!!!!!

  Ma bucur ca si in Romania se inmultesc astfel de biserici. Sunt conducatori care vad valori in oameni, creaza echipe, echipeaza, cauta partasia credinciosilor (si nu acea sfintosenie hidoasa) si pun accentul pe comunicarea dintre ei.

  Ma bucur de lucrarea pe care o face BIG Impact in Romania (eu vad o asemanare in viziune) si vad ca biserica dvs are o filosofie de lucrare redefinind concepte ce trebuiau demult gandite si interpretate!

  Dumnezeu sa va vorbeasca de bine!

 2. Domnul sã vã binecuvinteze şi sã vã dea spor în toate!

  Îmi place mult logo-ul. E foarte reuşit, felicitãri creatorului!

 3. Draga frate Petrica,
  IL rog pe Domnul Isus Hristos, Capul Bisericii Agape, ca „Din El, tot trupul bine inchegat şi strâns legat, prin ceea ce dă fiecare încheietură, îsi primeşte creşterea,potrivit cu lucrarea fiecărei părţi în măsura ei, şi se zideste in dragoste !” (Efeseni 4:16).
  Cea de-a doua imagine postata de dumneavoastra sugereaza unitatea bisericii Agape ca fiind DOAR totalitatea pieselor de puzzle, din care nu-i permis sa lipseasca niciodata vreuna din ele intrucat se stirbeste aceasta unitate a dragostei, a Trupului lui Hristos.
  Mana binecuvantata si sfanta a Marelui Pastor al oilor sa aseze statornic fiecare „piesa” doar la coul ei, pregatit in Hristos si de Hristos Capul Bisericii ! AMIN !

 4. La inceput era Cuvantul !.In EL era VIATA si VIATA era LUMINA oamenilor !.
  . . . acum dar v-au ramas aceste trei : credinta,nadejdea si dragostea !.Dar sa nu uitati niciodata :cea mai mare dintre ele este DRAGOSTEA ! Sa fiti binecuvantati si ocrotiti in permanenta de PUTEREA CE MINUNI FACE !. GOD bless you all !

 5. Domnul sa lase din mina Lui Binecuvintarea sa peste lucrarea
  din Biserica „Agape” si peste toti cei ce iubesc venirea Lui Maranata Domnul nostru vine Amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s