Pe un picior de iad

Am urmărit zguduit imaginile acestei realități de care uităm atât de ușor când ne merge bine. Vi le recomand ca terapie pentru sufletul care ni se desensibilizează pe măsură ce ne izolăm de cei săraci. Vă invit să le vizionați ca să nu uitați că în lume există suferințe mai mari ca ale dumneavoastră, lipsuri mai imense și deznădejdi mai uriașe. Urmăriți-le ca să auziți glasul acestei realități sfâșietoare și susurul blând al iubirii nemărginite care ne cere să facem ceva.

7 gânduri despre „Pe un picior de iad

  1. se poate sa fie aceste imagini din ardeal? oh ! ma mir ca la teorie nu au competitor sunt tari probabil si la inima la fel

  2. da, un reportaj tulburator. eu l-am vazut acum cateva saptamani cand a fost difuzat la tv pe antena 3, parca. toata stima si tot respectul pt acei oameni minunati care au facut si fac ceva pt acei copii.

    nu stiu daca e locul potrivit aici, dar as vrea sa vedeti si exemplul unui calugar roman din ucraina care are grija de 200 de copii.

    http://www.financiarul.ro/2011/06/14/calugarul-cu-200-de-copii/

    in link veti gasi primul filmulet dintr-o serie de 6. restul se gasesc pe youtube.

  3. Zguduitoare imagini, laudabila initiativa straiinilor. Intrebarea care cred ca ar trebui sa ne preocupe pe noi romani evanghelici este urmatoarea : Credem noi ca Isus a murit si pentru ei sau numai pentru noi cei care suntem asa de ,, binecuvintati” zicem noi ? Daca raspundem da , mai am o intrebare : Ce facem ? – noi le avem pe toate -ei nimic – noi belsug -ei saracie lucie.
    Tare ma tem ca din punct de vedere material suntem bogati ca si biserica din Laodicia, din punct de vedere spiritual insa avem probleme foarte.serioase. Sa fie oare acest video un semnal de alarma pentru noi ?

  4. M-a marcat ce frumosi sunt copiii, chiar si cei de etnie roma! Sincer, am urmarit cu lacrimi in ochi filmul, pana cand a aparut primarul acela, mi s-a facut lehamite de promisiunile lui desarte. Stiu ca in zona sunt biserici romanesti cu aspect de catedrale, oare ce fel de proiecte de misiune or avea? Ceva in genul politicii de imagine a primarului!?

  5. Am plans vazand aceste imagini… daca un strain a venit sa ne ajute… sa ii ajute pe semenii nostri din Romania, noi ce vom face? Vom trai la fel? Cine va merge sa le spuna Vestea Buna acestor oameni? Cine ii va cauta??? Unde sunt crestinii??? Daca nu vom face nimic, vom face un mare pacat… Unde se strang donatii pentru educarea acestor oameni? Cine va merge sa ii ajute???

  6. Am vazut asa ceva si in Cluj, acum vreo 7 ani…
    Citeam nu de mult ca daca faci $35 000 pe an( in jur de $16 pe ora) faci parte din top 1% al celor mai bogati oameni de pe glob….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s