8 gânduri despre „Marea evadare – Zâmbetul de sâmbătă

 1. Fratilor,

  Ccea ce urmariti cu sufletul la gura in imaginea postata, nu este nicidecum o urmarire „ca-n filme” in vederea asomarii grasanului. Este doar o secventa inedita, instantanee, de pe o strada dintr-o localitate gadareana (cu usoare inclinatii evanghelice…) in care doi localnici increstinati cu de-a sila il urmaresc cu un singur scop pe impricinatul in discutie:
  – Frate Ignat (caci asa se pare ca-l cheama pe grasan), nu da buzna spre rapa in mare ! A trecut vremea aceea cu…legiunile. Stai bland ! Noi nu vrem sa te ucidem, noi vrem doar sa te…vindem ! Ca doar suntem (gadareni) de buna-credinta !

  Nu se mai poarta uciderea ca stamparare de ura ci doar…vinzarea (de frate) pe-un pret de-arginti !

 2. Purcelușul ăsta pare să fie mai luminat decât Prikoke, purcelușul de peste Prut.

 3. Porcule te cred ,tu esti unul din cei rari ,putini si temerari dar. . . sa-ti salvezi viata ,merita riscul !. Pacat ca acum Occidentul nici nu te mai primeste si nici azil politic nu-ti mai acorda !. Dureros si tragic ,te asteapta un foc de paie ,urmaritorii tai sunt flamanzi ,au cutite lungi, vor sa-ti cioparteasca soricul si trupul si sa-l . . .intinda in tigaie!.Ai evadat in plina zi,esti roz si gras , Iti lipsesc culorile de camuflaj ,slaba conditie fizica !.Sansele tale sunt extrem de limitate dar inspira exemplar si revolutionar !. Ghita ,fugi cat te tin labele ,caci cei pusi pe urmele tale sunt reprezentantii mortii ,sunt bine motivati , precum vad ca simti si tu din plin gandul lor rau !. ” tot une e dac’ai murit purcel ori porc imbatranit, dar nu-i placut deloc sa mori , junghiat , in foc si parjolit !”

 4. asa trebuie fugăriți porcii înainte de tăiere, ca să aibă carnea mai fragedă… Frate Petrică, ați pus toată imaginea sau ultimii 16 membrii ai familiei care fug dupa porc n-au mai intrat în poză?!… ei, dacă nu-l prind se fac … vegetarieni…

 5. Nici porcii nu mai sunt cum erau o data: se multumeau cu cocina lor, cu mancarea oferita in valau. Acum vor sa beneficieze de libertate si sa ia masa in oras! Emanciparea cuprinde toate clasele!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s