O explicație cu care eram dator

După postarea mea cu atacul iepurilor, unii și-au explicat fobia mea de urecheați prin faptul că iepurii ar fi niște măgari altoiți. Apoi, îngrijorările mele cu privire la pozele cu prăjituri, torturi și mâncăruri în ajun de Paști și le-au explicat prin posibilele doctrine ezoterice despre post, pe care le-aș deține în ciuda circumferinței și a tonajului meu.

Eram dator oricum cu unele explicații. Clare și categorice. Îmi era greu totuși să le formulez, așa pe înțesul tuturor. Ca să nu rămână ambiguități, nedumeriri și confuzii. M-am bucurat nevoie mare de un mic video pe care l-am găsit pe Youtube. O conațională exprimă cât se poate de elocvent chestiunea aflată pe masa mea de lucru, așa că am preluat-o și pentru dumneavoastră. Veți vedea cât de elegant și de profund intelectual se poate explica de ce ar trebui să mai postim și  noi măcar în ajun de Paști. Vă veți convinge cu ușurință că ar trebui să începe un post negru. Începând cu pozele de prăjituri și sarmale. Ba chiar un post de interviuri.

13 gânduri despre „O explicație cu care eram dator

  1. Doamna din clip este bolnava, sufera de schizofazie, un simptom tipic al unor forme de schizofrenie. Popular, in engleza, se numeste „word salad”. Se pare ca dansa este intr-o stare mai avansata a bolii. Multi oameni din societatea in care traim au aceasta boala, intr-o etapa mai mult sau mai putin avansata.
    Am observat persoane atinse de aceasta boala si printre crestini. Urmariti cu atentie unele comentarii de pe bloguri, observati discutiile in care se antreneaza unii, ciuliti urechile prin parcarile bisericilor si analizati plangerile unora.
    Unii dintre ei isi justifica nepocainta si relatiile cu fratii cu niste motive si fraze la fel de hilare ca ale doamnei din clip. Cred ca este nevoie mai mult ca oricand de autoritatea promisa de Scriptura celor trimisi, si anume puterea de a elibera oamenii de posesiuni demonice. Oricum, observ ca puterea si autoritatea este cam putina in zilele noastre, asa ca nu ne ramane decat sa cerem ajutorul psihiatrilor. Revenind la formele de schizofrenie, semnele care ies in evidenta cel mai clar la bolnavi sunt mania persecutiei, conspiratiile si pacatul ca norma/mod/principiu de viata.

  2. De acord Gabi. Este foarte probabil că femeia este schizofrenică sau suferă de un fel de autism. Unii pacienți cu autism au abilități extraordinare de a face calcule matematice, si unii chiar au memorie fotografică.

    What would we do if we had a photographic memory?

  3. …da…explicatia e cit se poate de clara,la obiect si explicita,avind in vedere paradigma sinoidala care uneste urechile rabitului cu neuroni rabinului feministic doar in acest univers misoginistic introvertit…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s