Creștinii sunt cei mai persecutați oameni din lume

Anual mor ca martiri peste 150,000 de creștini în întreaga lume. Cei mai plini de ură împotriva creștinilor sunt musulmanii. Majoritatea dintre creștinii martirizați provin din lumea musulmană. Cu toate că se prezintă pe sine ca o religie a păcii, Isamul este cea mai violentă religie din lume. Convertirea unui musulman la Christos înseamnă de cele mai multe ori o sentință la moarte.

Pentru a urmări acest video clip faceți click pe imaginea de mai sus.

3 gânduri despre „Creștinii sunt cei mai persecutați oameni din lume

  1. Crestini au fost persecutati la inceput din pricina credintei lor in Isus Hristos.
    Astazi avem crestini persecutati din pricina religiilor lor, din partea celor care au aceiasi credinta in Isus.Sau astazi mai avem crestini persecutati din pricina religiei lor de catre cei care au totusi o religie si cu toate astea nu cred in Isus Hristos ca fiind Unsul, Cel ales si trimis de Dumnezeu ca sa moara pentru pacatele noastre si Sa invieze din morti pentru a ne socoti pe noi neprihaniti .
    Dar mai exista o categorie de oameni persecutati de care nu vorbeste nimeni.Acea categorie care ii persecutata de insasi deavolul, in fata unui televizor, sau in fata unui computer, sau in insasi poftele firii lui pamantesti de care este atras si care il stapanesc, facan voia firii.

  2. Islamul pozeaza ca o „religie a pacii” ca sa apara cu „fatza curata” in urma actelor teroriste in care s-au implicat in ultimii ani. O vorba inteleapta spune ca „nu fiecare musulman este terorist, dar fiecare terorist este musulman”. Asa ca…
    Istoria Romaniei dovedeste ce fel de „religie a pacii” a fost si este Islamul. Inca de pe vremea lui Mircea cel Batran, Romania s-a confruntat cu dorinta musulmanilor de-a cuceri Europa si de-ai islamiza fortat pe crestini. E bine sa invatam si din istorie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s