5 gânduri despre „Agape – Un an în imagini

 1. Acum vedem cu totii ,sub un cer albastru de opal, in mijlocul unui intins plai insorit ,verde si fertil ,ce imprastie mireasma lui peste mari si tari,ca a incoltit exemplar o noua si tanara biserica zidita pe Stanca ,ce se sprijina pe pilonii dragostei si a intelepciunii pastorului ei !.Sprijinit in toiagul promisiunii : „cu nici un chip nu te voi lasa !”, pastorul Petru Lascau si-a oblojit ranile , si-a adunat oitele si a urmat calea predestinarii ,responsabil de viata multor suflete purtatoare de dragoste si de un cuget curat ,lipsite cu desavarsire de ura! . Au fost necesari zece ani de opintiri, de teasc si lupte ,de efort si . . . dezamagiri ,de urcus printre stanci taioase si aride ,de treceri pe marginea unor hauri adanci , spre plaiul luminos al fagaduiontei, al promisiunilor si sperantei !. A constatat cu durere in suflet ca samanta dragostei lui este luata de vanturi de desert si cade mereu pe un teren pietros, unde se usuca in arsita , unde moare ! .Dar Duhul Sfant -Mangaietorul a pregatit revelator si in taina ziua DEZNODAMANTULUI ce azi il vedem cu totii : BISERICA AGAPE !. Urmandu-l pe Isus , Petru Lascau a avut taria sa-si poarte crucea exodului , sa-si ia mileuseii in brate si sa plece optimist si increzator , in cautarea unei oaze cu pasuni versi si ape de odihna !. Felicitarti tuturor temerarilor ce au indraznit prin furtuna dezlantuita, sa-l iubeasca neconditionat , sa-si urmeze aproape pastorul fara murmur si sovaire , sa plece , sa trudeasca si sa asude alaturi de el,sa treaca „ilegal ” frontiera egoismului si a colturoaselor prejudecati si sa ajunga plin de bucurie la liman ,sa se adape nestingheriti , din izvorul nesecat al DRAGOSTEI CRESTINE !.
  God bless you all !
  sincerely , mos ion roata

 2. Omul cu intelepciune divina si cu dorinta de a sluji Domnului Isus si Tatalui Ceresc intelege scopul slujirii !!Nu cedeaza in fata pacatului si slujitorilor care;”se prefac in slujitori ai neprihanirii.2 Corinteni cap.11;14- 15″La fel in timp in puterea unei slujiri sincere isi ocroteste si inmulteste turma !O fereste de lupii care doresc sa se indoape de carnea gustoasa si prapadul care-l fac pentru scopul egoist!!Ia exemplul adevaratilor slujitori ai DOMNULUI ISUS si dupa cum poporul Israel in timp de seceta si in putere de criza (Nevoia era mare, si parintii nostri nu gaseau merinde. 12. Iacov a auzit ca in Egipt era grau si a trimis pe parintii nostri intaia data acolo. 13. Si, cand au venit a doua oara, Iosif a fost cunoscut de fratii sai, si faraon a aflat din ce neam era Iosif. 14. Apoi Iosif a trimis sa cheme pe tatal sau, Iacov, si pe toata familia lui, saptezeci si cinci de suflete. „)Tot asa si azi se intimpla !!Si cine cunoaste planul divin nu cedeaza in fata incercarilor si inteleg mesajul scris in Matei cap.24 ;”24. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. „Ferice de cei care nu se lasa inselati si se pastreaza curati pentru Imparatia Domnului Isus si a Tatalui Ceresc.Doresc sa fiti binecuvintati si in timpul pribegiei sa va inmultiti ca poporul Israel care din 75 de persoane in binecuvintare (Faptele ap.cap7;14)au ajuns ;”sase sute de mii de oameni care mergeau pe jos, afara de copii.
  38. O multime de oameni de tot soiul s-au suit impreuna cu ei; aveau si turme insemnate de oi si boi.”Exod cap.12;37..
  Deci binecuvintarea sa ajunga si peste voi din partea DOMNULUI dupa cum a ajuns peste AVRAM ;Genesa cap12: 1. Domnul zisese lui Avram: „Iesi din tara ta, din rudenia ta si din casa tatalui tau si vino in tara pe care ti-o voi arata. 2. Voi face din tine un neam mare si te voi binecuvanta; iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare.
  3. Voi binecuvanta pe cei ce te vor binecuvanta si voi blestema pe cei ce te vor blestema; si toate familiile pamantului vor fi binecuvantate in tine.”
  Deci si eu doresc ca ;Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!
  Si ;”8. Paziti-va bine sa nu pierdeti rodul muncii voastre, ci sa primiti o rasplata deplina.
  9. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul… 7. Caci in lume s-au raspandit multi amagitori…!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s