Agape – Sărbătoarea aniversării

Duminică, 16 septembrie, am sărbătorit aniversarea unui an de la deschiderea Bisericii Agape. Praznicul a fost un prilej de aducere aminte a binecuvântărilor Domnului care ne-au însoțit încă din prima zi a deschiderii noii biserici. În cadrul serviciilor de închinare, mai mulți frați, tineri și mai în vârstă, și-au adus aminte de momente speciale din acest an și au mărturisit cum viața lor a fost schimbată de noua biserică.

Am fost binecuvântați ca să-i avem la serviciul de dimineață pe frații Groza, care ne-au încântat sufletele cu cântările lor. După masă, l-am avut pe Daniel Prunaru din Texas și pe Nuțu Curescu de la Chicago, doi cântăreți deosebit de talentați care ne-au condus în închinare înaintea lui Dumnezeu.

În timpul celor două servicii am revăzut imaginile scurtei noastre istorii, dar pline de evenimente.

După ambele servicii, Biserica Agape a oferit participanților prilejul de a sta la masă împreună în agape binecuvânatate ale părtășiei frățești, dovedind că Agape este un loc „unde dragostea este la ea acasă„.

Serviciul de după masă ne-a luat prin suprindere prin participarea peste capacitatea facilităților noastre a fraților din alte biserici care au venit la praznicul nostru. Ne cerem iertare celor care au stat în picioare sau care au trebuit să plece pentru că nu am mai avut nici scaune și nici spațiu în scantuar pentru a-i acomoda.

Cei ce doresc pot vedea în arhiva bisericii noastre cele două serivicii divine, vizitând pagina Bisericii Agape la: agapearizona.com

2 gânduri despre „Agape – Sărbătoarea aniversării

  1. Un nou pas, pentru un locas de inchinare mai mare ???? asa cum spunea Brother Chis Viorel – cum sa inmultit familia lui Iacob in egipt, de la vreo 75 la mai mult de jumatate de milion- sub ocrotirea Lui Dumnezeu care s-ia tinut fagaduinta data lui Avraam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s