Deschide-mi ochii inimii!

Vine toamna ca un potop de frumusețe și bogăție și avem nevoie de ochi care să vadă măreția și măiestria Creatorului. Deschide-ne ochii inimii, ca să Te vedem Doamne al tuturor frumuseților și bogățiilor!

Faceți click pe imagine.

4 gânduri despre „Deschide-mi ochii inimii!

  1. HABACUC 3-17-Caci ,chiar daca maslinul nu va inflori, vita nu va da niciun rod,rodul maslinului va lipsi si cimpiile nu vor da hrana,oile vor pieri din staule si nu vor mai fi boi in grajduri.– 18-eu tot ma voi bucura in Domnul, ma voi bucura in Dumnezeul mintuirii mele! –19-Domnul Dumnezeu este taria mea; El i-mi face picioarele ca ale cerbilor si ma face sa merg pe inaltimi. Dar Dumnezeu continua sa binecuvinteze pamintul– motiv in plus sa slavim numele LUI.Amin.

  2. „Sfant, Sfant, Sfant esti Doamne Dumnezeu, si Creator Minunat! Deschide-ne ochii inimii ca sa Te putem vedea prin credinta stralucind in Lumina Maretiei Tale. Revarsa-ti Puterea si Dragostea peste noi.” Azi m-am inchinat Domnului prin aceasta cantare,si am admirat imaginile frumoase ale video-clipului, dar si cele reale, vazute prin geamul apartamentului, intr-un oras unde toamna deja a sosit. Mutumim pentru postare, frate pastor. Avem si prin aceasta ocazia sa-L laudam pe El. Sant sigura ca si altii au facut-o. Felicia Oprea

  3. Frate Pastor,   Va multumesc mult ca mi-ati adus aminte cat de frumoasa este creatia lui Dumnezeu si cat de binecuvantatt suntem ca traim in ea prin voia Stapanului!   Ma rog ca binecuvantarea Domnului sa fie intotdeauna peste d-voastra si peste cei dragi!   Cu deplina consideratie!   Nela Traian(Romania)

    ________________________________

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s