Vă rog să nu-l botezați pe Becali!

Vă rugăm să nu-l botezați cumva pe Becali! Ar fi îngrozitor să fie de-al nostru. Nu că n-am avea noi Becali din ăștia, dar unul în plus chiar că ne-ar nenoroci. Trebuie lăsat să-l boteze… musulmanii. Sau ateii. Să fie al oricui îl vrea. Dar nu al nostru.

Nu-l botezați, vă rog și mai ales să nu cumva să-i dați vreun vot! Să și-l voteze cei ce l-au și botezat!

70 de gânduri despre „Vă rog să nu-l botezați pe Becali!

 1. lucru care se poate observa de la o posta, e faptul ca domnul Becali, e un om lipsit de cultura si intelectualitate, unde nu este nici Dumnezeu nu cere, pe langa toate aceastea e si putin mai prostie, si de ce nu spus lumina de sus… nu poti sa astepti de la un astfel de om altceva sa scoata pe gura decat ceea ce are in cap… insa un lucru cu care nu sunt deacord este urmatoarea afirmatie „Vă rugăm să nu-l botezați cumva pe Becali! Ar fi îngrozitor să fie de-al nostru. „… un lucru este cert si anume ca Cristos a murit pentru toti, si El se indura de cine vrea si de cine doreste EL, sunt ferm convins ca, crestinii primului secol, sau rugat pentru cei care i-au persecutat, chiar si pt cei care ii isi bateau joc de credinta crestina si de Cristos, Insusi Mantuitorul Cristos sa indurat de criminalul de pe cruce, si i-a oferit o sansa… chemarea noastra este sa chemam pe altii la pocainta, fie criminali, curvari, hulitori, batjocoritori, nenorociti, pentru astia a murit Domnul, da si pt unu ca si becali, un om cu mintea ingusta si limitata, si de ce nu sa fim realisti ca doar biblia spune ca ” au de tata pe Diavolul”, dar pt acestia a murit Cristos si jertfa lui e valabila pentru toti… cred ca o atitudine de compasiune si de dragoste, ar da o imagine mai placuta a neoprotestantilor inaintea Lumi ” voi sunteti lumina pamantului o cetate asezata pe un munte, nu poate fi ascunsa” consider ca o astfel de afirmatie, nu isi are locul si nu este o marturie buna inaintea oamenilor,,, nu este oglindirea slavei lui Cristos… sa lasam pe nebun in nebunia lui, si daca Domnul se indura de El, si il vrea pt El, cine suntem noi sa il dam afara din imparatie, si familia lui Cristos, ca doar si noi am fost adoptati.

 2. Cum sa merg sa votez un om care nu stie nici macar ce inseamna sa fii pocait? Toate sunt de la Dumnezeu venite sa vedem ce om vrea sa ne conduca pe noi.Noi trebuie sa luam seama sa nu il votam, sa votam pe cine are teama de Dumnezeu! si Antonescu a ras de un om a lui Dumnezeu asa ca s-au gasit.

 3. Am dat din intimplare pe net la niste cuvinte scabroase, absolut oribile;
  oare spune cumva Dumnezeu ca II iubeste pe cei care il au ca tata pe dracul?
  Domnul iubeste doar pe cei care asculta poruncile LUI.
  Acest tovaras este o mostra de comportare abjecta.
  Sloganele nu ne ajuta, dimpotriva.

 4. Vai ce catastrofa!
  cum puteti spune ca si Saul…
  asta e rusine toatala, sa faceti asa o comparatie.
  Saul facea in numele religiei sale, nu avea limbaj obscen,
  avea scoli inalte cum putini aveau la acea vreme, fiind printre primii sase intelectuali
  ai lumii din acea perioada( AWTozer);
  Becali care foloseste limbaj cu cuvinte pe care mi-e rusine sa le citesc chiar
  singura fiind sa fie pus pe aceeasi treapta cu sfintul Pavel, mi se pare o blasfemie;
  oricum e mare fariseismul si ASTA si meritam ca atare.
  UN mizerabil care blasfemiaza, ucigind orice urma de puritate din jurul sau.
  Nu am vazut in Scriptura „indicatii” pastoresti pentru capra rîioasa,
  pina si de fratii nostri, care macar ca si zic frati, sunt lacomi, sau….
  departati-va !
  Facem pe milosii si cind nu e cazul, aratind ce plini de dragoste suntem noi,
  aparind si gunoiul care miroase greu –

 5. Cred ca iesirea candidatului Becali e un test si pentru populatie si pentru alianta de partide care l-a primit dar si pentru aceia dintre noi care ne-am simtit lezati de afirmatiiile lui.

  E, in plus, si un test al rabdarii lui Dumnezeu! Iar harul Lui e mai incapator decit al nostru!

  Ce te faceai insa daca Becali era ateu sau… pocait ?

  Sau daca se laga de ipocrizie, sau de fatarncie, care nu este eradicata, din pacate, intre oamenii religiosi in general, si nici intre pocaiti in spacial!

  Cu siguranta ca ar fi trebuit sa cultivam aceleasi valori!

  Dar nu pot sa nu recunosc faptul ca un astfel de discurs mareste numarul de atei mai eficient decit multe conferinte de ateism!

  Cristi Tepes

  PS

  Ce s-ar fi facut cu perspectiva candidatului Becali de a accepta DOAR religiile mostenite primul dintre stramosii lui care a fost botezat crestin?

 6. Becali nu ataca daca nu este atacat. :)) Cine stie cum l-au atacat baptistii. ! ! !
  Ungureanu este „baptist” ? El l-a atacat?
  :)) Becali este sigur botezat si nu cred ca i-a trecut vreodata prin cap sa se mai boteze .

 7. Si mai am o intrebare. In afara de prostiile pe care Becali le-a spus despre baptisti…cei care il sustin- nu se simt PUTIN MACAR jenati de felul in care se exprima si de lipsa lui de…lista e prea lunga ca s-o scriu aici? Chiar tara romaneasca nu mai are pe nimeni altcineva care s-o reprezinte? Nu mai exista nimic la care romanul sa se uite cu respect in afara de bani?

 8. nu va dati seama cata reclama pozitiva ii faceti lui becali. pentru mine era deja trecut in anonimat dintr-un motiv f simplu. la alegerile trecute jura ca niciodata nu va da mana cu comunistii din psd acuma face dragoste cu ei. insa. ceea ce a spus becali si va roade pe voi ………vaiiiiiiiiii este ceea ce ma face sa-l votez. si sincer daca voi, protestantii, nu puneati pe bloguri articole cu becali eu nici nu stiam ce a spus ca nu ma uit la tv.

 9. Noi mereu sarim ca arsi cand astfel de persoane apar in presa cu mesaje de acest fel,dar nu ajungem incomodati deloc cand la anvoane apar persoane ca cei descrisi de ap.Pavel;”…13. Oamenii acestia sunt niste apostoli mincinosi, niste lucratori inselatori, care se prefac in apostoli ai lui Hristos. 14. Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina. 15. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor. „Azi dorim sa condamnam si sa discutam viata celor din alte gradini ,in loc ca sa vedem ce se intimpla in gradina noastra si din ce cauza multe din Bisericile noastre ajung in criza,dezbinari si alte lucruri firesti.”Nu ajungem sfiiti sa le discutam mesajele,dar sintem ingrijorati cand faptele unor fratiori asa pretinsi in pozitii ii dau de gol si le demasca interesul pentru pozitia in care ajung la anvoane.Sa nu cumva in vietile noastre sa ajungem ca fariseii si carturarii alaturi de iudei carora Domnul Isus adreseaza un mesaj destul de greu ;Ioan cap.8 cu 39 la 47.Interesant ca pe spatiul virtual mesajul lui Becali a stirnit subiecte si pagini de accesare pentru comentarii ,dar pentru cei care sint firesti si ajung la anvoane ajung izolate ,blocate !Si atunci nu este de mirare ca tot mai multi ajung sa se expuna in puterea firii uitind de mesajul din epistola lui Petru cap.5;”1. Sfatuiesc pe prezbiterii dintre voi, eu, care sunt un prezbiter ca si ei, un martor al patimilor lui Hristos si partas al slavei care va fi descoperita: 2. pastoriti turma lui Dumnezeu care este sub paza voastra, nu de sila, ci de bunavoie, dupa voia lui Dumnezeu; nu pentru un castig marsav, ci cu lepadare de sine. 3. Nu ca si cum ati stapani peste cei ce v-au cazut la impartire, ci facandu-va pilde turmei. 4. Si cand Se va arata Pastorul cel mare, veti capata cununa care nu se poate vesteji, a slavei. „Becali este pastor la turmele lui si nu-si lasa oile sa ajunga sfisiate ,ranite .Dar altii uita si astfel problemele apar si multe din turme dispar!!!

 10. În urma afirmaţiilor si observaţiilor făcute, se poate constatat că individul aparţine unei civilizaţii foarte apropiate de primitivism. Omul este primitiv. Studiile realizate de antropologi, sociologi sau etnografi menţionează că omul primitiv ducea o viaţa aproape identică cu cea a animalelor. Armele omului primitiv erau mâinile, picioarele, dinţii. Mai târziu a început sa foloseasca şi obiecte precum piatra şi măciuca. Ciobanii au aparut ceva mai târziu.

 11. Cred ca toti acesti aparatori ai ciobanului sint de acord cu atitudinea ,ideile insultele ,injuraturile,excrocheriile lui caci altfel nu vad de ce sa aperi un astfel de individ.

 12. Din pacate domnul Becali nu se pricepe nici la fotbal si se mai baga si in politica pacat de asa oameni care mai bine ar sta la oi dar poate temperamentul lor ar deranja si oile blande care pasc iarba rugativa pentru el poate va avea o sansa reala sa se schimbe

 13. Ascultati frati si surori si Pavel ii prigonea pe crestini si pe Domnul Isus si apoi ce l-a facut Domnul sa ajunga,MARE PREOT.Hai mai bine sa ne dea Domnul Isus putere sa ne rugam pentru acest om Becali!

 14. Dragi roamani , credeti cumva ca talerul pacatelor voastre trage mai oputin la cantar decat cel al lui Becali ??!!. Astept raspuns !

 15. Adevarul este ca asa taran,necioplit,necultivat,a facut afaceri cu capul nu prin hotie….
  Multi vor ajunge la inchisoare,el nu .

 16. : )))) el habar n-are ce mananca sectantii, iar din acest motiv nu ar trebui sa i se poarte pica sau sa fie asa aspru judecat. pe mine ma amuza oricum. altul e baiul: ca oameni ca el (vadim, eba, etc.) ne reprezinta in parlamentul european si nu numai.

 17. DUMNEZEU SA NU II TINA IN SEAMA ACESTE VORBE!

  Dar in ceea ce priveste votul ma intreb daca Becali ar fi de acord sa fie votat de catre cei care il injura pe Hristos? (Din mosi stramosi!)

 18. Dumnezeu a ingaduit SI sa avem Internet si drept la vot si ca D-l Becali sa-si arate la TV felul in care gindeste! Si, mai mult, sa vedem care sunt valorile COALITIEI DE PARTIDE care l-a desemnat candidat!

  Cristi

 19. Ce-ar fi sa ne rugam cu totii pentru acest om nefericit, pentru care s-a jertfit, ca si pentru noi, Hristos, si care e gata sa mareasca dimensiunea intunericului romanesc.

  Rivna lui e demna de o Cauza mai buna!

  Cristi Tepes

 20. Mare e gradina Domnului dar individul asta e saracul dus de acasa nu cu pluta ci cu vasul de croaziera. Cum sa bagi religia in politica mai putin si poate scrie niste predici universale pe care sa le citeasca orice preot, pastor, rabin, etc… ca doar sunt scrise de preacuviosul si preaputernicul gigi spaima gramaticii romanesti si lider al inculturii.

 21. vai de el ca numa in judetul suceava jumatate din populatie sunt penticostali unde mai pui si baptisti si alti sectanti cum ii numeste el a pierdut din start ca multi il simpatizau

 22. Nu cred ca se cade sa il jignim si sa vorbim asa despre Becali pentru ca…. si Apostolul Pavel a fost un prigonitor al crestinilor, si el avea o religie care trebuia aparata cu orice pret si cu toate astea Domnul s-a intalnit cu el pe drumul Damascului si ia schimbat destinul, rugati-va ca Domnul sa se indure de Gigi Becali si de atatia si atatia candidati care nu sunt asa de zlobozi la gura, dar probabil ca in inima lor ii dispretuiesc la fel sau poate mai mult decat el pe credinciosii neoprotestanti. Fie ca Becali sa il intalneasca pe Hristos si sa i se deschida ochii.

 23. Becali nu a descoperit el insusi ceea ce spune ci a fost educat asa!

  Iar partidul sau si coalitia (SOCIALISTA) care l-a imbratisat si nu se dezice LA FEL DE PUBLIC de delirul sau merita sa isi asume raspunderea…

  Sper ca liderii oficiali ai confesiunilor vizate (si cei ai confesiunii (mostenite) care i-a facut educatia vor lua atitudine!

  E nevoide de exercitarea unui drept la replica intrucit afirmatia referitoare la lepadarea de Hristos este FALSA si nu a fost corectata de moderator (care poate nici macar nu a stiut despre ce e vorba).

  CRISTI TEPES

 24. Apropo de gandire si afirmatie;
  Cu cca 2 ani in urma Octavian Paler a afirmat urmatoarele;”Din cate vad eu si simt a inceput si se va ajunge la-becalizarea Romaniei”. Iata ca aceasta premonitie este pe cale sa se implineasca.Bercali a fost admis in PNL NUMAI pentru -bani si improscarea adversarilor(asa cum stie numai el s-o faca)- SARACA SI DULCE ROMANIE PE CE MAINI AI FOST SI ESTI PURTATA.

 25. din nefericire candideaza la mine in sector,o sa merg impreuna cu sotia sa votam pe altcineva daca el chiar nu vrea…oricum nu il votam si daca ma ruga sa il votez.

 26. Încă o dovadă că banii dictează. Dacă nu ar plăti să apară în media, n-ar avea nici măcar un motiv să fie mediatizat într-o lume normală…

 27. Cu, sau fara votul ” credinciosilor” , daca Dumnezeu va ingadui, va fi ales! Pentru ca nici un fir de par din cap nu cade fara voia Domnului! Nu judecati ca sa nu fiti judecati!

 28. Domnule Becali,va rog permiteti-mi sa va spun ca, daca cel putin ati accepta sa cercetati cu respect si in umilinta de inima Sfintele Scripturi, atat tonul vocii dvs, cat si felul in care defaimati, ignorati, jigniti,s-ar schimba intr-o vorbire calma, linistita, in cuvinte alese cu grija, adica v-ati purta exact asa cum facea Domnul Isus Hristos, care nu Si-a permis sa jigneasca nici chiar pe cel ce urma sa-L vanda,pentru a fi jertfit pe cruce,atat pentru „pocaitii” pe care dvs ii insultati si ii urati cat si pentru cei ca dvs , care se vad atat de „sfinti” incat isi permit sa-i defaime pe semeni, in loc sa-i iubeasca si sa-i ocroteasca.
  Stiati ca Legea celor 10 porunci, care reprezinta Caracterul lui Dzeu, a fost rezumata de Domnul Isus Hristos in Noul Testament in 2 Porunci ?

  Marcu capitolul 12 versetele 28-34

  12:28 „Unul dintre carturari,care-i auzise vorbind,fiindca stia ca Isus raspunsese bine saducheilor, a venit la El si L-a intrebat: „Care este cea dintai dintre toate poruncile?”

  12:29 „Isus i-a raspuns: „Cea dintai este aceasta: „Asculta Israele!Domnul Dumnezeul nostru este un singur Domn”,

  12:30 „si: „Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta,cu tot sufletul tau,cu tot cugetul tau si cu toata puterea ta”; Iata porunca dintai.

  12:31 „Iar a doua este urmatoarea: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.” Nu este alta porunca mai mare decat acestea.”

  12:32 „Carturarul i-a zis: „Bine, Invatatorule. Adevarat ai zis ca Dumnezeu este unul singur, ca nu este altul afara de El”

  12:33 „si ca a-L iubi cu toata inima , cu tot cugetul, cu tot sufletul si cu toata puterea si a iubi pe aproapele ca pe sine este mai mult decat toate arderile de tot si decat toate jertfele.”

  12:34 ” Isus a vazut ca a raspuns cu pricepere si i-a zis: „Tu nu esti departe de Imparatia lui Dumnezeu.” Si nimeni nu indraznea sa-I mai puna intrebari.”

  Acum stimate domn Becali, stiu ca dvs va bazati pe bogatia de care dispuneti,si nu va bazati pe Cel care v-a daruit-o.
  Ce veti face insa in ziua judecatii, daca nu va pocaiti cu sinceritate?.

  Stiati ca VIATA VESNICA nu se poate cumpara nici cu aur, nici cu argint, nici cu fapte bune, ci este darul nepretuit al Aceluia pe care Il amestecati printre atatia zei,ca:Buda, Mahomed,si cine mai stie cine o mai fi in mintea dvs?!
  Adica este darul lui Dumnezeu facut noua tuturor prin Scumpul Sau Fiu Isus Hristos, pe crucea de la Golgota.

  Asadar,chiar de va veti ascunde in acea curte, in acea fortareata,credeti ca va veti putea ascunde de Dumnezeu?
  Asta va inspira Satana.Dar, nu-l credeti,el este un mincinos, si nu doreste sa fiti mantuit.

  Nu ar fi mai bine sa lasati deoparte mandria, aroganta, ura si sa raspundeti invitatiei Domnului Isus Hristos: „….si invatati de la Mine , caci Eu sunt bland si smerit cu inima.”?
  Matei 11:29

  Eu ma rog ca Domnul Isus Hristos sa va ajute sa aveti o intalnire speciala cu El, asa cum a avut-o apostolul Pavel, si sa fiti transformat asa cum Pavel a fost transformat dintr-un feroce persecutor al poporului lui Dzeu,in apostolul neamurilor,si mergea si propovaduia neamurilor,mantuirea prin jertfa Domnului Isus Hristos.
  Asa sa va ajute Dumnezeu.Amin.

  NOTA: POCAINTA= REGRET AMARNIC FATA DE PACAT SI RENUNTAREA LA PACAT.

  Deci este un lucru POZITIV.

  Este ceea ce spune Insusi Mantuitorul nostru. „Pocaiti-va, caci Imparatia cerurilor este aproape.” Matei 4:17

  In speranta ca nu-mi veti lua in nume de rau, va salut
  Cu respect si iubire crestina.
  De la o….pocaita.

  Fiti binecuvantat in veci de Dzeu Tatal, de Domnul Isus Hristos si de Duhul Sfant.Amin!

 29. Nici eu nu votez…Un berBecali mai putin in Parlament! De botezat insa poate pe la 88 de ani ar trebui botezat daca se leapada de Satan si de mult-slavita lui „ortodoxie”…

 30. Fiecare sa se judece pe el inainte de a judeca pe altii, iar felul cum cantareste Dumnezeu sigur nu este in felul cum o face omul, suntem mult sub nivelul de a sti cum alege, cantareste si judeca dumnezeu. Binecuvantari la maxim!

 31. da, orbit, dar si capacitatile lui intelectuale sunt reduse; chiar ca si pe Pavel nu cred, nu vad eu in Becali un vas ales, avand in vedere lacunele lui, mai degraba: poate il va chema Domnul la mantuire

 32. Exista oare vreo imparatie care se pune sau se inlatura fara voia lui Dzeu?!
  Oare rolul celor care se tem de Dzeu este sa defaime, sa judece, sa se uneasca impotriva botezului unei persoane,sau mai degraba de a se uni in post si rugaciune pentru ca Acela care cerceteaza inimile si rarunchii sa-l cerceteze si pe acest om, si sa i se descopere si lui ,Domnul Isus Hristos, in toata Plinatatea Sa?
  De unde stim noi care e planul divin cu Becali, cu tara noastra, cu noi?!
  Apoi, toti care isi zic pocaiti, vor fi mantuiti?!
  Sa-L rugam dar pe Tatal nostru ceresc sa se indure de noi, de acest domn Becali, si de toti pacatosii de pe acest pamant, care recunosc ca au nevoie de un Mantuitor si, El, care ne cunoaste pe fiecare,si care cunoaste sfarsitul inca de la inceput,va hotari situatia.
  Stia Domnul Isus ca Iuda Iscarioteanul Il va vinde?
  L-a respins sau l-a mustrat si i-a permis ca el personal sa-si aleaga soarta vesnica?
  Stia Domnul Isus ca Saul din Tars, cand „facea prapad” in biserica lui Dzeu, o facea din nestiinta si ca era sincer in ceea ce credea?
  Stia Domnul Isus ca acel Saul din Tars, va raspunde chemarii Sale speciale si va deveni Apostolul Pavel, apostolul neamurilor,si va suferi si chiar va muri pentru Numele Sau(al Domnului Isus)?
  Da, iubiti frati si prieteni, Dzeu stie totul.
  Si, daca Dzeu va ingadui un conducator pentru ca Planul Sau sa fie adus la indeplinire asa cum a facut-o in atatea situatii, cine suntem noi pentru a ne impotrivi?
  Dreptul de Judecator nu ne revine noua:ESTE DOAR AL DZEULUI CREATOR:AL DOMNULUI ISUS HRISTOS, MANTUITORUL LUMII
  In concluzie, va indemn sa ne rugam si pentru mantuirea acestui om, sa-i prezentam si lui PLANUL DE MANTUIRE,pregatit de Dzeu inainte de intemeierea lumii si sa decida el singur asupra sortii lui vesnice.
  Fiti binecuvantati, in Numele si-n Meritele Domnului Isus Hristos.Amin!

 33. am ascultat spusele lui Becali….si am citit cateva din comentarii….raman totusi un pic surprinsa de reactiile noastre ca si pocaiti….e adevarat ca Becali are lipsuri mari in toate domeniile….dar oare nu pt oameni ca el a venit si S-a jertfit Dl Isus?!….e revoltator ce spune …dar e mai revoltatoare reactia noastra si lipsa de mila….aruncand cu petre asupra lui e ca un bumerang…se resfrang tot asupra noastra…sau cumva ne credem mai buni ca el?!

 34. eh… aia da onestitate…. spune cu voce tare cea ce multi popi ortodocsi gindesc

  Se pare ca ortodoxia nu prea da nastere la multe tari … luminate

  Bulgaria, Belarus, Cyprus, Georgia, Greece, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, and Ukraine

  Numai intr-o tara ortodoxa un imbecil de genul Gigi poate fi o celebritate

 35. Becali aka Fecali spune ce stie bibilica lui ,nimica mai mult adica 0.Nu e la prima controversa de genul asta ca vreun grup neconventional vederilor lui.Si pe noi nici nu ar trebui sa ne deranjeze problema asta ca nu ar trebui sa ii dam atentia atata.Pur si simplu caractere ca acestea trebuie ignorate!!!!

 36. DOMNUL DECALE ANAINTE DE TOATE EU CRED CA AR TREBUI SA VA SMERITI SI SA NU UMILITI PT CA ACEST LUCRU NU ESTE PE PLACUL DOMNULUI ISUS CARE ARE O MARE DRAGOSTE PT TOT OMUL POCAINTA VINE DE LA DOMNUL ISUS SI VA ROG SA CITITI BIBLIA CU MULTA ATENTIE CERAND LUMINA SI VETI ANTELEGE CINE FACE VOIA CELUI RAU POCAITI SAU
  ..

  /NU TRBUIE JUDECAT PT CA JUDECATORUL NOSTRU VEGHEAZA SI IA AMINTE LA TOT E SE ANTAMPLA SUB SOARE BIBLIA ZICE CA TOTI TREBUIE SA SE POCAIASCA SI SA VINA LA ADEVAR , SUNT ARGUMENTE UNDE NI SE CERS SA NE POCAIM PT .PICAITI DIN CONTRA AL CINSTESC PE DOMNUL ISUS SI AI DAU SLAVA ZI DE ZI DAR CEI CE VORBESC MURDAE ,FIRA ANJURA B,BARFESC DEFAIMA PE CEILALTI CUM CREDE ,CA VOR DA OCHII CU CREATORUL DOMNUL SA AIBA MILA DE TOTO CEI CE VORBESC POCAINTA DE RAU

 37. Dacă postarea e o glumă, atunci gluma e bună. Dacă e serioasă să ne amintim de Pavel, Petru și mulți alții. Încă mai cred că Duhul Sfânt schimbă și inima și mintea.

 38. Dragul meu, daca ai avut vreodata dubii cu privire la aplicabilitatea indemnului apostolului Ioan de a-ti retine rugaciunea pentru anumiti oameni in anumite situatii, acum e momentul sa le spulberi.

  Sau, spus altfel in graiul vecinilor mei: mă leși?…

 39. Gasim un proverb romanesc in care mesajul este;”Câinele care latrã nu muscã. ”
  Si pe undeva este o realitate !Multi in viata se feresc de acesti caini si cred ca sint foarte rai ,dar pe urma se realizeaza ca cei mai rau sint cei care nu latra si te si musca !!!Iti lasa rana si devii o victima!!!Azi sint putini ca Becali! Si putini inteleg mesjul afirmat de el.Dar daca ar fi contactat explicatia ar descoperi multe lucruri care inca nu sint cunoscute de foarte multi!!!Biblia nu trebuie sa fie folosita in campanie electorala si ea trebuie sa fie folosita in viata de zi cu zi pentru ceea ce a fost scrisa;”16. Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, 17. pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna. „Poate ca si unii evanghelici ce ajung in platforma politica ,daca ar deveni persoane exemplare in vorbire,purtare si mesaj lucrurile ar aparea diferit.Si mesajele la fel.Cat despre botez sa nu uitam ca cei pacatosi au nevoie de pocainta si botez .Si …” Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca; 31. pentru ca a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptate, prin Omul pe care L-a randuit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovada netagaduita, prin faptul ca L-a inviat din morti…”

 40. Ei bine, ce sa zicem de pocaitii care mai ca il laudau pentru faptele lui bune si inima lui mare…

  Am totusi o banuiala: cineva serios i-a spus cum e cu trairea crestina autentica, iar el a realizat ca nu asta isi doreste. Si astfel, cu un cinism diabolic autentic forteaza nota nationalista si ignoranta crasa a romanilor religiosi.
  El – din nefericire – oglindeste starea spirituala a acestui popor debusolat si viziunea unei biserici majoritare care in loc sa-l demaste il decoreaza…
  Sa-mi pierd speranta? Nici vorba! Acum, in intuneric mare, lumina mea poate straluci bine.

  Si inca: zeul fotbal si regele Hristos – de cand fac cei doi casa buna?…

 41. Și eu promit să nu-l votez pe Becali. Dumnezeul lui este el însuși. Mai bine să facă ce a spus: să se încuie în curtea vilei lui din Pipera și să ne lase în pace, dacă tot e sfânt! Pentru ce să se amestece cu noi, ăștia… „păcătoșii”! Îmi pare rău că s-au găsit și unii … nu pot să le zic cum (oameni fără minte) care l-au votat să fie europarlamentar.

 42. saracu…mie imi este mila de el,eu zic sa ne rugam pentru el,pentru ca uite ce i-a bagat lumea in cap,ca pocaitii s-au lepadat de Hristos…nu stie saracu..Domnul sa se indure si de sufletul lui si sa-i descopere adevarul …si daca tot citeste biblia,poate ajunge si pe la matei 4 v 17

 43. Cred, k si Ponta trebue sa deschida ochii pe cine accepta sa ajunga acolo sus la parlament. Pina in prezent a dat dovada k a fost un cioban si continua sa fie chiar daca locueste intr.-un palat .

 44. …incurca prea mult caile domnului,este persoana cu cele mai multe lipsuri gramaticale,este cel mai bun prieten al satanei,el slujeste unui ,,soclu,,cum sa fie,,vbotezat,,dumnezeul lui este fotbalul pe altarul caruia zilnic cad jfertfa mii si sute de mii de enoriasi,,adeptii lui,,este un personaj,care nu stie adevarul,si nici nu se tine de cuvant,este tip,,halalera,,pacat ca-i plac oile,apele Romaniei nu-l pot primi,asa ca,vbotezul o sa i-l faca arhiereii care sub sutana lor ascund valuta lui,ce sa mai vorbim cu asa reprezentanti,asa popor,inselatorie,ura,batjocora,etc.,un asa caracterizat trebuie sa umble numai pe caiile placute ochilor sai,……..,,DUMNEZEULE DIN CERURI,PRIVESTE CU MILA PESTE rOMANIA,SI PUNE TU OAMENI NUMAI DUPA VOIA TA,amin !,,……

 45. stati „domnule” Becali,nu va alarmati ca nu o sa va votam ,si nu pt. ca ne-ati cerut d-voastra atit de categoric ,nuuuuu,ci pt. simplul fapt ca sinteti de-a dreptul incapabil de a conduce ceva,mie lehamite cind vad ca exista indivizi de acest gen. DUMNEZEU sa aibe mila de toti

 46. Daca vasta majoritate din Romania ar fi fost protestanti (cum e in tarile in care a invins reforma) acest inept ar fi spus ca nu vrea voturile ortodocsilor. Oricum e o rusine pentru toti romanii, indiferent de religie, ca Romania are un astfel de specimen incult in Parlament…

 47. macar spune ce gandeste;
  daca n-ar spune ?
  dar cu cei care nu spun, ce faceti ? cum ii identificati ?

 48. Eu sunt BAPTISTA! Si promit sa nu va votez domnul Becali! Doar atat pot sa va spun: Daca DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!!!!DUMNEZEU SA AIBA MILA DE ROMANIA NOASTRA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s