PALESTINA în ONU

 

Azi după masă, probabil ora 3.00 PM, ora New York-ului, statele membre ale Organizației Națiunilor Unite, vor vota aderarea statului Palestinian ca membru al ONU. Potrivit știrilor Agenției Agerpres, votul majoritar este se pare asigurat de statele Uniunii Europene. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ceea ce mă intrigă este mintea scurtă a lumii de azi. Suntem doar la câteva zile de la lansarea spre Israel a mii de rachete iraniene de către Hamas. Se pare că asistăm la un consens mondial împotriva Israelului.

Este o naivitate să presupunem că în urma votului de azi, Palestina, care va deveni se pare cel de-al 194-lea stat din ONU, se va purta altfel în relațiile ei cu Israelul. În ceea ce mă privește, văd și în această acțiune, un pas mai înainte într-un scenariu apocaliptic, care prinde contur pe zi ce trece. Extremismul islamic, beneficiarul „primăverii arabe”, devine ideologia care va uni țările musulmane într-un conflict fără precedent împotriva lumii creștine.

 

13 gânduri despre „PALESTINA în ONU

 1. Satan se lupta de mii de ani sa nimiciasca Israelul insa nu va reusi .Traim intr-o lume care nu mai are nicio frica de Dumnezeu .Tocmai am citit azi de un spital din Liverpool care au lasat copii fara apa si mincare pina au murit caci ei au considerat caci starea lor nu merita cheltuiala sa-i tina in viata ,insa daca e vorba de drepturile musulmanilor ,homosexualilor sint bani cu nemiluita ,dupa cum se vede acest curent va trece oceanul intrun viitor foarte apropiat .

 2. Preaiubitii nostri,adica intreg Israelul ,nu sunt uitati in rugaciunile noastre si voi toti ceilalti care aduceti aminte Domnului de ei nu lasati sa va prinda deznadejdea pentru ca Domnul este de partea Israelului.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti cei ce-i iubiti !

 3. Radu. Este clar că nu rațiunea conduce lumea contemporană. Interese malefice pregătesc sensul unic al istoriei. Nu trebuie să ne mirăm. trebuie să ne pregătim.

 4. Iata,suntem martorii trairii unui paradox al zilelor din urma.O logica care sfideaza orice
  imaginatie. Au atacat Israelul lansand mii de rachete de productie iraniana,opinia publica internationala i-a condamnat,gasindu-i vinovati pentru cele intamplate,pentru ca dupa la nici o saptamana de la „armistitiu”,sa fie RECOMPENSATI si FELICITATI prin recunoasterea oficiala la ONU ! Frumos cadou facut de lumea civilizata si asa zisa crestina,unor oameni
  care lupta impotriva poporului Domnului si au mainile patate cu sange ! O logica total
  i-logica ,dar reala ! Poate ar trebui sa li se citeasca celor de la ONU,Isaia 34-1,2:
  „Apropiati-va neamuri,sa auziti ! Popoare,luati aminte ! S-asculte pamantul,el si ce-l umple,
  lumea cu toate fapturile ei ! Caci Domnul este maniat pe toate neamurile,si plin de urgie pe
  toata ostirea lor:El le nimiceste cu desavarsire,le macelareste de tot !”

 5. . . . si inculparea multor ofiteri ai armatei israelite , ce vor fi judecati si condamanati la Haga ,pentru crima impotriva umanitatii si genocid !

 6. Cred ca ceasul apocaliptic este mult mai aproape de miezul noptii decit ne putem imagina.,, cind ve-ti vedea toate aceste lucruri intimplindu-se ridicati-va privirile in sus, izbavirea voastra este aproape”
  Ca sa intelegem ceasul lui Dumnezeu trebuie sa ne uitam la Israel

 7. Foarte de acord „…un pas mai inainte intr-un scenariu apocaliptic care prinde contur”
  Consensul general,mai ales (west)european, este impotriva Israelului…si a lumii crestine !,dar Dumnezeu va purta de grija copiilor lui !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s