12-12-12

121212

Azi e o zi unică. Nu vom mai trăi o astfel de zi cu această combinație numerică, niciodată în viața noastră. Trei de 12.

M-am trezit de dimineață cu mari așteptări. Am deschis la știri. Într-o zi atât de specială, ar trebui să se întâmple în lume lucruri deosebite. Nu-i așa?

Am cam fost dezamăgit de știri. Nimic special. Aceeași lume cu aceleași probleme. Ca și în ziua de ieri. De fapt, ziua asta atât de specială nu e cu nimic mai deosebită ca zilele care au trecut. Și ziua de ieri a fost o zi, cu care nu mă voi mai întâlni niciodată, în întreaga mea viață. Așa a fost și alaltăieri. Așa au fost toate.

De ce oare suntem atât de fermecați de cifre și de modul în care sunt ele aranjate? Realitatea este că fiecare zi, indiferent ce cifră o reprezintă, este o zi unică din existența noastră efemeră. Azi e o zi unică pentru că „aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm și să ne veselim în ea”.

Nu cred că trebuie să așteptăm zile cu combinații numerice speciale pentru a ne bucura de viață. Azi este ziua mântuirii. Azi este ziua pe care ar trebui s-o răscumpărăm.

Carpe Diem!

3 gânduri despre „12-12-12

  1. De fapt asta e esenta vieti.–Maine mai bine ca azi– este acea speranta care ne insufleteste pe toti. Daca o scoatem din ecuatie totul se naruie. Bine inteles daca(ieri) am sperat in -astazi( zi in care mi-am propus sa traiesc pentru Domnul), atunci (azi) sper in -(maine) o zi si mai buna si mai traitor in credinta in cel ce-mi lungeste zilele. Trecutul(ieri) e un jalon un reper dupa care ma pot orienta si indrepta, daca am ratacit de la calea dreapta–azi e timpul sa nu mai fac aceleasi greseli sa invat din (ieri). Maine–(nu) e ziua (mea) pe care mi-o daruieste Domnul in care sa ma pot pocaii si mai mult, de ratacirile mele.Multumesc Domnului pentru ca-si inoieste bunatatea Lui in fiecare dimineata si I-si arata credinciosia Lui in fiecare seara- fata de mine , cu toate ca nu am nici un merit. Slava si Glorie sa fie adusa Tatalui- Fiului si Sfintului Duh, in vecii vecilor -Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s