E mai bine să dai…

e mai bine

Se apropia Crăciunul și mama a început să devină deranjată de copiii care vorbeau numai despre cadourile pe care o să le primească de Crăciun. A decis să le țină o lecție biblică. Le-a spus că un adevărat creștin se gândește cum să dăruiască și să facă bucurie altora, mai ales de Crăciun. Le-a mai spus că este destul de deranjată de faptul că ei vorbesc numai de ceea ce o să primească, când Domnul Isus ne învață că este mai bine să dai decât să primești.

Lecția de teologie a mamei a produs mare îngrijorare celor patru copii. S-au adunat să discute problema și să ia măsurile de rigoare. După consultare au venit cu toții la mama și cu un aer grav, i-au comunicat decizia lor:

„Mami, ne-am gândit mult la cele spuse de tine, că este mai bine să dai decât să primești, mai ales de Crăciun. Nu vrem să te simți lăsată pe dinafară, așa că am decis să te lăsăm și pe tine să ne cumperi ceva cadouri și să nu le așteptăm pe toate de la Moș Crăciun.”

3 gânduri despre „E mai bine să dai…

  1. Mama inteleapta , dar nici copii nu sint mai prejos…………… De fapt sint doua probleme de matematica puse in mod diferit, care duc la acelas rezultat–- Mosul virtual=parinti darnici

  2. Deja-mi faceam planuri sa tin si eu lectia aceasta copiilor mei… apoi am citit pina la capat. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s