6 gânduri despre „Se fac schimbări – Zâmbetul de sâmbătă

 1. LA NOI LA SPRINGFIELD MISURI SAU FACUT MULTE SCHIMBARI DAR CU POLITIA SI CU DATUL IN CORT ,ASTA IE O RUSINE SI MAI AU TUPEUL SA FACA CHEMARI LA ALTII SA SE POCAISCA ,APAI DUPA 40 DE ZILE DE PST SA FI VAZUT JIGNIRI UNUL PE CELALALT ,IEU MA UITAM LA IEI SI MA GINDEAM DE CE DUH SINT CALAUZITI ,ACUM SAU MAI CALMAT LUCRURILE ,DEVOLUL STA CU OCHII PE DCAUNUL DE LA AMVON ,IEU LEAM SPUS SA DEA TRONUL ALA JOS DE ACOLO ,SI SA STEA JOS CU NOI PE SCAUNELE DIN FATA ,DAR NU VOR ,CELOR CE SA BAT SI SE CEARTA DUPA SCAUN LEAM SPUS SA RAMINA SI DUPA RAPIRE PE IEL DACA NU SE POCAIESC DE RIVNA ASTA FARA INTELEPCIUNE,

 2. O mare tristete cuprinde azi pe unii Lideri spirituali fiindca se simt acum in aceasta libertate amenitati!!!Si se mai si explica cauza ,uitind ca o amenintare scrisa se stie de la cine poate veni si FBI are acces la informare.Dar orice afirmare nedocumentata si data spre accesare poate deveni o „minciuna” si trebuie sa intelegem ca cei ce mint,insala,sint lacomi ce soarta au conform mesajului din Scriptura:”7. Cel ce va birui va mosteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, si el va fi fiul Meu.
  8. Dar, cat despre fricosi, necredinciosi, scarbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli si toti mincinosii, partea lor este in iazul care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua.”Apocalipsa cap.21Dureros este ca traim in un sistem diferit de sitemul din regimul trecut si in puterea libertatii acesti pastori ai turmelor care ajung amenintati sa inteleaga de cine sint si din ce cauza!!!Sint multe de explicat si prin paginile de accesare azi se poate gasi adevarul daca dorim sa-l cunoastem.Dupa cum se pot cunoaste si despre cei care ajung la asemenea ipostaze.Oare chiar unii nu inteleg mesajul din 1 Petru cap.4?Fiindca gasim scris;”10. Ca niste buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi sa slujeasca altora dupa darul pe care l-a primit.
  11. Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu: pentru ca in toate lucrurile sa fie slavit Dumnezeu prin Isus Hristos, a caruia este slava si puterea in vecii vecilor! Amin.
  12. Preaiubitilor, nu va mirati de incercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va incerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi;
  13. dimpotriva, bucurati-va, intrucat aveti parte de patimile lui Hristos, ca sa va bucurati si sa va inveseliti si la aratarea slavei Lui.
  14. Daca sunteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi.
  15. Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia.
  16. Dimpotriva, daca sufera pentru ca este crestin, sa nu-i fie rusine, ci sa proslaveasca pe Dumnezeu pentru numele acesta.
  17. Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?
  18. Si, daca cel neprihanit scapa cu greu, ce se va face cel nelegiuit si cel pacatos?
  19. Asa ca cei ce sufera dupa voia lui Dumnezeu sa-si incredinteze sufletele credinciosului Ziditor si sa faca ce este bine.”In mod sigur azi unii din acesti pastori care ajung in traiectoria acestor amenintari stiu bine cauza .Daca se simt amenintati trebuie sa apeleze la F.B.I si sa nu uitam ca cei care detin darul descoperiri le poate explica cauza ..,ori prin credinta si intelepciune divina sa inteleaga mesajul SFINTELOR SCRIPTURI pentru a ajunge biruitori !!!

 3. Bine faci că întrebi de cei ce au trecut prin astfel de schimbări. Cred că animalul e o corcitură, o încrucișare neo-darwinistă dinte lup și oaie – lupoaie. Lupoaie liberală revoluționară.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s