8 gânduri despre „Destin de blogger – Zâmbetul de sâmbătă

  1. Eu nu inteleg ce vrea sa insemne ” a te increde in bloguri” Tradu frate sa stim ce doresti sa spui.Nu de altceva dar, in urma cu citeva saptamini, la o slujba de binecuvintare de copil am fost apostrifat sa nu fac poze, adica sa nu folosesc aparatul de fotografiat.
    Normal ca in dragostea frateasca, am intrebat imediaat pe fratele daca are telefon, a spus ca da, l-am intrebat daca are computer , a spus ca da, am intrebat daca calatoreste cu avionul, a spus ca da… Apoi am intrebat o intrebare intrebatoare: care este diferenta
    duhovniceasca intre aparatul foto, celular, computer si avion? Ar fi o diferenta cu avionul, ca acesta zboara.Zboara si celelalte dar depinde cu ce viteza le arunci, sau daca locuiesti la etaj, o mai poti scoate la capat.Dar celelalte „zboaara” numai in jos.
    Eu cred ca este bine sa nu fim mai catolici decit ultimul papa.Pina si acesta a renuntat.
    Fii binecuvintat Axinte.

  2. Frate Petrica, sunt Ion Hrezdac pastorul Bisericii Agape din CT, am vrut doar sa vad ce mai faceti, am fost la conferinta uniunii si m-am uitat dupa d-voastra, am vrut sa va vad ca sa mai vorbim despre lucrarea din Ct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s