Nu toate intrările în Ierusalim sunt triumfale

Obama la Ierusalim

Nu toți evreii l-au întâmpinat cu osanale pe președintele nostru.
Pe unele ziduri erau plângerile evreilor.

16 gânduri despre „Nu toate intrările în Ierusalim sunt triumfale

 1. . . . Mosadul are grija in exclusivitate de cei ce cauta si lupta sa nu fie nebagati in seama !

 2. După interpretarea dumneatale, păcatele noastre ale tuturor, crimele războaielor, avorturile milioanelor de copii sunt prin El și pentru El. Nu vă dați seama ce erezii și impietăți implică o astfel de vedere asupra istoriei? Să-l mai punem și pe diavolul la socotelă?

 3. Afirmația apostolului Pavel se referă la creație și nu la faptele noastre, ale oamenilor. Tot ceea ce a făcut Dumnezeu a fost prin El și Pentru El (Christos). Nu tot ce facem noi, oamenii este pentru El și prin El.

 4. Explicati dv care este hotarul pana unde merge Cuvantul si de unde incepe erezia, cand Biblia spune ca toate lucrurile. Sa fi fost exclusi oare fierari care au facut piroanele pentru a il pironi pe Isus? Sa fi fost exclusi oare acei spinii ce i-a purtat Isus pe cap? Si aceia au fost parte oare dintr-o erezie nimicitoare? Nu zic sa ne plafonam, dar bine ar fi daca am gasi macar o farama de adevar.

 5. Daca va rog frumos, ati putea sa ne exemplificati categoriile de lucruri care sunt „facut prin El si Pentru El” si care nu?
  Iar cele care nu, de cine si pentru cine sunt facute? Care este originea lor? Cum se poate trece dintr-o parte in alta?Sau nu se poate. Cum se face ca ceea ce afirmati contrazice FLAGRANT versetul 16? Sau se poate interpreta ceea ce este scris limpede?
  Va intreb aceste lucruri pentru a nu intra in nici o erezie atunci cind stau de vorba cu cineva despre astfel de lucruri.
  Va multumesc.

 6. Aplicarea acestor versete la conceptul că Obama este alesul lui Dumnezeu pentru America, cuprinde și afirmația că Ahmadinajad și întregul Islam este „făcut prin El și Pentru El”. Cred că vă dați seama că intrăm în erezii nimicitoare.

 7. Pe Biblie.
  16. Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. Toate au fost facute prin El si pentru El.
  17. El este mai inainte de toate lucrurile, si toate se tin prin El. Coloseni 1.

  Din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile. A Lui sa fie slava in veci! Amin. (Rom.11:36)

 8. Cred că împărtășiți o vedere foarte reducționistă a istoriei, să nu mai vorbim că afirmația Dvs. spune: Vox populi – voz Dei, concepție total nebiblică. Pe ce vă bazați că Omaba este voia lui Iehova pentru America?

 9. Iata o privire analitica veche doar de cinci luni http://www.youtube.com/watch?v=NUK0Z1m93vA
  Ca o contraparare de balanta si echilibru ( ca sa nu o definitivam drept ura ), vedem cum anisemitismul este si el la randul lui generat, produs, finantat si proliferat prin asociere cu ura de natura hasidica impotriva crestinismului (cu precadere catre cel evanghelic) .Iar el este suportat incognito, din umbra ,aici in West, tocmai de cei ce sustin ca nu sunt nici antisemiti si nici adepti ai urii !. Aceasta atitudine definitiveaza limpede cel mai reliefat PARADOX CRESTIN !

 10. edit: accidentat (pare-se e vorba de un mix-up in „nutretul” bolidului: benzina? diesel?… au incurcat ‘furajele’ 🙂 )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s