Lansarea cărții: BETEL – România Oct. 2013

Coperta blog

Începând din 1 Octombrie 2013 voi fi în Romînia pentru lansarea cărții: „Betel – Construcția Casei lui Dumnezeu în timpul comunismului ateu”.

Cartea care are 300 de pagini prezintă istoria construirii Bisericii Penticostale Betel din Oradea din anii comunismului, precum și o serie de experiențe personale din viața familiei autorului, de la terminarea facultății din Timișoara la plecarea în America.

Programul acestei vizite în România se va desfășura astfel:

 • Marți 2 Oct. Biserica „Speranța, Oradea”
 • Joi 3 Oct. Biserica Betel, Oradea
 • Vineri 4 Oct. Biserica Penticostală din Sebiș, jud. Arad.
 • Sâmbătă 5 Oct. Biserica Betania, Oradea
 • Duminică 6 Oct Biserica Betel, Oradea (ambele servicii)
 • Luni 7 Oct. Biserica Betania, Oradea – Conferința bărbaților
 • Marți 8 Oct. Biserica Elim, Timișoara
 • Miercuri 9 Oct. Biserica Speranța, Timișoara
 • Joi 10 Oct. Biserica Filadelfia, Timișoara
 • Vineri 11 Oct. Sala Sporturilor Oradea
 • Sâmbătă 12 Oct. Biserica Tabor, Oradea
 • Duminică 13 Oct. Bisericile din Baia-Mare

26 de gânduri despre „Lansarea cărții: BETEL – România Oct. 2013

 1. Aproape am terminat de citit cartea, foarte interesantă, sa vezi cum a lucrat Domnul Isus in Viata bisericii Betel si in Viata multor oameni si ce au făcut „mult scumpi informatori ai Securității pe timpul acela”.
  Am avut respect mult fata de Cultul Penticostal din România vazand acești oameni pastori, cei care sunt aproape de Dumnezeu, ca pana la urma sa îmi dau seama ca de fapt sunt si ei oameni si mulți dintre ei si-au predat Viata mai puțin in mana Domnului si mai mult in mana de fier a Securității.
  Cultul Pesnticostal la ora actuala,Noiembrie 10/2013, nu prea si-a schimbat atitudinea fata de ce sa întâmplat in trecut, mai sunt oameni in funcții de conducere care au colaborat mai mult sau mai puțin cu securitatea, acești oameni, ca nu pot săi numesc pastori, ar trebui din respect, dacă îl mai au, ptr Domnul si lucrarea Lui sa se dea deoparte, este si vine o alta generație de oameni care ar fi trebuit pana la ora actuala sa conducă destinele Cultului Penticostal, dar din păcate sunt multe „așchi” in conducere si cum poți sa te misti dacă nu te lăsa.
  Cartea Betel, aduce la lumina multe lucruri noi care in Rascumpararea Memoriei nu sunt mentionate, este de apreciat ce Fr Pastor Petrica Lascau aduce in evidentă, ptr un om ca el, sa meritat sa citesc cartea si sa o fac de cunoscut si altora.

 2. saracii! au muncit din greu sa construiasca lacas, si acuma nea petrica printr-o simpla intorsatura de condei le mai ia un ultim tribut. puteai sa pui cartea gratis pe net si nu doar fragmente

 3. Imaginea este foarte sugestiva. De o parte fostii liderii atei,comunisti, prigonitorii bisericii,iar de cealalta parte, biserica in constructie si apoi plina cu oameni la inchinare ! O experienta
  care merita povestita.
  Biserica AGAPE CHRISTIAN CENTER din Peoria,AZ va insoteste in rugaciuni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s